返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

d& l9 I7 ~7 Z9 o8 b$ e公仔箱論壇
( W' z+ v1 J% _7 r9 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 ~% x1 f9 o0 z3 H, E
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色- f, w* B; _5 i; r* g& P
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
# F; f6 M  G: M5 [9 Ktvb now,tvbnow,bttvb我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
+ p' I! B# z: [( l4 D8 i1 Ktvboxnow.com晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
4 J+ t) l! Y- W' utvb now,tvbnow,bttvb呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
/ T$ n% T9 X# f% j1 B
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?tvboxnow.com% F& |8 O' M% ^3 C; \9 |
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 Y' u: [* F. T+ o" N/ P
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 t* B5 M# v; O: L
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
$ G; S) F- z* r& k鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
4 [4 @% b/ Z7 l+ S; T8 mTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
tvboxnow.com5 O! Z$ ~) B0 A6 `( N- B9 ~
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
- N) j, J3 M" {9 V+ n2 i/ U4 u# t% a& Atvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
* u" B: q) [0 F- U5 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
1 z% D$ G  R. T0 c# x  }3 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?tvboxnow.com8 E: Q4 I6 D6 ?6 V6 W
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
/ A$ m% T# r* b7 |7 B7 N6 F, `唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
tvboxnow.com+ i$ l- I* [& C$ D' x2 q
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁tvboxnow.com+ d, I2 I! j) N# X) ?  L( ]
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
公仔箱論壇0 N0 A; r/ \* Q' Q8 N: x8 c' r7 ^
我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
7 f) T% `3 }4 ~) q- t
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
. K% w9 b) B5 T" ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
2 y( j7 B5 Y+ i/ {, J係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
0 d( y' M" h* O+ l% J係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
* P# ?2 l9 m4 V鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
5 O+ n1 q: T, t3 x我個陣冇特別格價個d呀tvb now,tvbnow,bttvb- v  B2 b# [: u6 l& f# R3 j
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
tvboxnow.com) U" n& ~4 i; a7 A% ~% g$ U
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% W# g& u+ ?  G% L! M- `9 {" {
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
tvboxnow.com3 Y. }& P9 }. x% b9 z6 ^9 _( V$ H
an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
tvb now,tvbnow,bttvb, S5 q9 }; P& i) _
我個陣冇特別格價個d呀
% p: _; s/ i8 @: rtvboxnow.com但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
* _: E  R$ T- u2 L4 M* X9 _tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% s4 E4 e9 U, V% ?$ v9 Q% k
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料