返回列表 回復 發帖

想買手機, 請大家比d意見

我budget 5500左右, 主要都係影下相上下網, 有邊部岩我呢請問??
3 @! U9 J; a* _, Y5 {* c師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?
% _+ n7 @3 i! E* x: t1 {3 b; ziamrick 發表於 2013-6-1 08:17 AM
( q$ t- D; [2 ~! Z" BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下,400萬會唔會唔靚架?其他手機像素好似高d架喎
8 k, H5 k( E# [7 ~. ytvboxnow.com唔會啦, 其實不嬲像素高都唔=畫質好
" D) p1 A; E) `* ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。仲要配合埋鏡頭等等架
8 M4 `: G% X' ^  h) }* v% |: f: l% vtvboxnow.com你睇d單反像素都唔夠dc高, 咪一樣靚好多d相TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' d/ [8 D" t- U
9時16分 發表於 2013-6-1 08:53 AM
2 a! _7 ]/ D- v. p3 ~* f9 u, Y$ _( ntvb now,tvbnow,bttvb又好似幾有道理..哈哈TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 H$ e4 c9 M0 O% Q, ^
想知呢部ONE影相多唔多野玩架??
近期都係得HTC ONE同S4架姐8 J, q6 a8 e5 f0 R4 W
但依家S4好多問題,例如過熱咁,你真係買既小心D,之前新聞有細路用3星手機爆炸整傷左
% [" r5 m* t8 T. X巴打bro 發表於 2013-6-1 09:12 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 w+ R5 ~9 d9 }5 q! m: r: `2 e# P6 W
嘩, 咁真係好恐怖喎ONE散熱OK嗎?
# o6 `: h. H& k金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱
2 `  B, q1 A5 {; _+ A2 G$ u巴打bro 發表於 2013-6-1 09:37 AM
& H( w, l3 y% X+ c' T+ s公仔箱論壇ic, 咁我都放心d, 一陣真係爆炸就大件事
' Z+ @( K* c! _1 i" I' h% ~1 P0 v# L  [tvboxnow.com多, 特別係個zoe動態相薄好得意, 你有興趣可以睇睇d blogger既分享文呀: http://blog.yahoo.com/YvonneCorner/articles/1248309/index
% T3 H6 A7 u. l4 G9時16分 發表於 2013-6-1 09:52 AM
* g+ O' B4 |) x/ ~* W& etvb now,tvbnow,bttvbthx!!好詳細呀講得, 原來咁好架呢部