返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
4 d/ h: r" Y& T, |$ ?kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
% f" W7 d" p1 w# E/ \tvb now,tvbnow,bttvb咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇tvboxnow.com( J4 X$ ~" r6 ]9 Y. o) c' ^
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
tvboxnow.com5 a1 j8 ?9 l' U$ I
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
9 z" e; A) m" q5 \& V/ n, U( R不過htc邊部好?
+ `$ w8 p2 p% \% b( H% iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇過廣告好似話係叫htc sense?
: j4 z2 H6 d" ?) `不過htc邊部好?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( t+ C4 x% h* ~0 a. `8 {" _
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
! h( d; J4 K, L/ `, k% r係呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ @, D8 k5 o) a) b: r/ e
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
6 S! W5 K( g4 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁htc既話邊部好呀?@@
' F0 B+ R1 O, B) g+ r" u; asweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ `, x# A. W# w
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
公仔箱論壇" \1 a! z6 L) V9 C  `# L# ?
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。公仔箱論壇* o( n( [/ v$ Z3 l4 J! g
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
6 ]9 O' L; }* C& Q) e9 M  Z我E+都用緊NEW ONE, 真係好正公仔箱論壇9 [/ z3 k5 E3 T
不過香港都有蝴蝶咩???
% ?7 Y$ b1 P8 G1 ?* q! s1 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我E+都用緊NEW ONE, 真係好正; I! W6 H% D5 Q  @* A$ y5 ~1 \
不過香港都有蝴蝶咩???tvb now,tvbnow,bttvb8 u6 D, g+ y( C% b
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
1 d5 G/ _4 |$ i0 R  o5 {tvb now,tvbnow,bttvb有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 p& q" W; U# O' m, v
係呀) g$ _5 ~9 Z( B. n- \2 |
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. D' A( I8 r; S$ a% ~9 a
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
1 c  ?3 C+ Q, J個個都話one@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& d! T" u0 _& c8 H
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
5 P9 h! F. H, v【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
: V, T4 l: A% [: E3 Ktvboxnow.comkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
3 y0 Y' a' q  N' H) U
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
+ q+ T% R, ~& X/ q個個都話one@@; }2 U# s, s# A9 I! Z
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?tvb now,tvbnow,bttvb0 N& ?& v* d; J/ h
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
1 H/ J  d6 i8 E1 H8 Y% _我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
1 ~. W$ }9 e- e* n公仔箱論壇你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機tvb now,tvbnow,bttvb. `0 D9 d1 I2 o- @+ B
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
; S4 |$ |4 j8 W' t0 X+ L
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
1 S/ i9 r- g6 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多$ `2 W# k3 q  ~. M+ P
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
7 A. F3 @& w1 W4 G! H4 V# W+ Ztvb now,tvbnow,bttvbyes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題1 s7 q- P/ `0 c* V
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag