返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買8 y' ~/ Z# h* n' Y5 `3 n
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
  d  |% V! V; [2 K5 E  [公仔箱論壇咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
0 O7 X6 ^; M$ n- X- y* ttvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
" F3 v* q+ U; W7 n0 E
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
/ O' R5 `, X+ r. B( zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過htc邊部好?
7 L4 E: J6 O+ S0 X3 ^- @) F+ Y我睇過廣告好似話係叫htc sense?tvboxnow.com. a+ e" E3 }5 M
不過htc邊部好?
' ]- L( C# X" R1 K1 [! |* Etvboxnow.comsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
/ c- [: A- l7 ^. p5 P5 A+ F. K係呀$ @2 S1 }; w& w' n
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
tvboxnow.com' c1 ^! r6 U3 k& C  i
咁htc既話邊部好呀?@@
) ]! g' K: n7 X- H& E) esweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
公仔箱論壇, m  b% D0 L" l
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
$ L6 R, [' a$ [* f( w- T2 V公仔箱論壇【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。tvboxnow.com5 Z0 |/ N0 V2 Z* U2 Z0 I
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
' D$ U4 Q0 n# d
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正tvb now,tvbnow,bttvb0 a- n* K/ T! _. H: m% T4 h# V
不過香港都有蝴蝶咩???
; q5 X7 |% m0 e6 M公仔箱論壇我E+都用緊NEW ONE, 真係好正( c, _& N, B- ?% @
不過香港都有蝴蝶咩???
4 }* [/ n/ B3 V$ g9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
* j! J7 `, T* l3 M) Y9 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
2 S) Z9 a5 K& ^3 }& J5 |( MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀tvboxnow.com8 m; Q* W! L8 K0 E* I
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! k% P4 r  X# U; t
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
! ?5 `+ Y5 A" i) r) X+ P0 Ctvboxnow.com個個都話one@@tvboxnow.com! K' |! {' e" g2 M) |5 O# U) T) e+ A: K
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
' E% r5 S* d6 N. T2 `; k4 R7 N# stvboxnow.com【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
0 Q- q) [( I4 M! P& dtvb now,tvbnow,bttvbkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
9 k  m4 Q) }* U8 S5 S# V+ K公仔箱論壇蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
/ U9 [2 L1 {4 O9 l. ]5 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個個都話one@@
. c- i9 P5 g$ x- H4 j) a& ktvb now,tvbnow,bttvb我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?/ k$ ]8 h. D$ S; T
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 u- G* R8 G9 f; U/ b5 n
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題tvboxnow.com9 x! u0 N! t( z* L* t
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
0 Z8 `0 O( H" \$ }: jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
公仔箱論壇. |! J7 [) ^6 |4 F$ r! ?  g+ }
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題公仔箱論壇, T  E/ u8 Q  X) T, m
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多2 B# B# ]3 m% x
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
) h* O  O' R% ?8 O+ Btvb now,tvbnow,bttvbyes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題- i' S; ^) W: ^5 ~
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag