返回列表 回復 發帖
萬分感謝分享!辛苦老兄了!
......
究竟系陳ceo錯定系鐘小姐對tvboxnow.com, ^! o6 P; o! j5 j
我唔知道tvboxnow.com* |$ g% Q3 G# Z
我只知道 一個巴掌拍唔想 牛唔飲水唔kin得牛頭低
0 k2 @+ C4 S  h3 ?% }天真真系可以當冇事發生?天真究竟系一個理由定藉口?各位gill迷系痛罵陳ceo時 又可否客觀點地想一下?tvb now,tvbnow,bttvb1 c% U. i( r. L2 G: ?
一句「天真」就可以不負責任?做得娛樂圈咁多年,你話自己「天真」?唔好玩啦!或者…女性就有這種優勢,一句「天真」,或「我當時唔識諗」,咁就可以得到所有人原諒…同時可以將所有責任推向另一受害者-男方身上8 g6 t3 Z* ^# [( R3 D; `
我之前講過 影相唔系一個人嘅事 為何事后女方唔立刻要求刪相?“賤男”唔刪?有冇邊個男人嘅子孫根系女方最堅硬嘅地方嘅時候 會唔答應女方嘅要求?
6 {7 L) V9 Y+ j但你要知道,你只可以呃到个d「天真」嘅小朋友,繼續搵佢哋嘅錢!恭喜你新年發大財!

評分次數

• wwinglin

原帖由 speedmaker 於 2008-2-11 05:45 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 Q: }7 u! A9 H5 m" u* ~/ V. X' N
究竟系陳ceo錯定系鐘小姐對tvb now,tvbnow,bttvb3 `& K; V4 Z' i
我唔知道
, f! k0 ^6 `; D" r% J- T0 @% M4 d" ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我只知道 一個巴掌拍唔想 牛唔飲水唔kin得牛頭低
1 m) G3 z5 g5 Htvboxnow.com天真真系可以當冇事發生?天真究竟系一個理由定藉口?各位gill迷系痛罵陳ceo時 又可否客觀點地想一下?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( z9 ~% T  O0 K9 l" N
一句「天真」就可以不負責任?做 ...
3 v  [9 x( i& q8 n  k! O4 rtvb now,tvbnow,bttvb絕對認同
原帖由 月※月 於 2008-2-11 03:05 AM 發表
' K2 F- t6 _& f5 d. }+ o' D公仔箱論壇$ T1 V, h# O* B7 W4 X5 R: q6 C
我讚你啵:onion31: 還要拮我:024: 超低能,話你後生年齡細也:onion10: 勁搞笑,話你夠風趣啵
4 p; m( ]2 M8 U& {6 P/ WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你都學唔到阿嬌的勇敢,站出來接受.你變做女生喇:024:
tvboxnow.com6 n8 z5 ?' x0 M& s
你好似阿嬌咁着住個魚網瞓低我就马上勇敢地站出來, 即做!!!
算吧啦, 超低能
人地講笑又關你事, 昂居
講緊乜野買條魚搭條蔥?
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 甘仔超 於 2008-2-12 06:43 PM 發表 公仔箱論壇) T8 E/ t2 {' o7 j  S
講緊乜野買條魚搭條蔥?
8 L, {6 ~/ s+ @. S% i  a. P- x& E: Qtvb now,tvbnow,bttvb有 d 人得閒得濟咪入嚟灌水呃錢 loh
原帖由 jj99xx 於 2008-2-12 06:19 AM 發表
6 ?6 E8 t( g! }7 n8 S
2 s* P& u0 I( x/ t* d( gtvboxnow.com你好似阿嬌咁着住個魚網瞓低我就马上勇敢地站出來, 即做!!!
& N$ R  m! ~* o9 l" ptvb now,tvbnow,bttvb你何止低能:onion31: 還傻傻地 現情況怎會有人疑似阿嬌 ; U$ O. U0 k* V9 t% R

( X( y2 j  q' Z+ B# y2 w. etvboxnow.com即做 白痴佬
原帖由 月※月 於 2008-2-13 01:39 AM 發表
, l# m- }( m- f! U) r9 N# x
) \: Q6 ~4 p& z7 p/ ~4 ttvb now,tvbnow,bttvb你何止低能:onion31: 還傻傻地 現情況怎會有人疑似阿嬌
6 X0 H" h, s5 O% _tvb now,tvbnow,bttvb
9 `9 B% Y( f: O: W4 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。即做 白痴佬
公仔箱論壇9 t9 @$ @5 ]' W. b3 \
我拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮....
誰是誰非,也說不了,大家都有責任!
阿嬌,支持妳复出,站出來,好事!
假仁假義。阿嬌。