返回列表 回復 發帖

Spartacus the Hedgehog (剛剛接到女兒電話,說Spartacus死了,哭著掛了線!唉...)

這個是短片,好像要點一下才看到,這個是我第一次餵Spartacus 吃虫虫,牠好高興~

這個也是短片,,我不懂放成youtube啦,sorry,我給Spartacus彈了滿面尿!

剛剛洗完澡,好靚仔

女兒說小刺蝟會自已(打飛機)醜死了

朋友養的一對生了兩隻bb,好可愛呵~~

評分次數

• SweetLemon

哈哈  Spartacus 尿尿 好笑。。。你地手忙腳亂。。
Spartacus會唔會舔自己的尿尿啊?
好可爱哦!!
哈哈  Spartacus 尿尿 好笑。。。你地手忙腳亂。。
SweetLemon 發表於 2013-9-30 08:21 AM
真的手忙腳亂~牠狂跑時又不能一手捉著~
Spartacus會唔會舔自己的尿尿啊?
zzleezz 發表於 2013-9-30 12:50 PM
我沒看見,但相信會~動物的習性.
養刺蝟最好唔好養其他貓啊狗嘅,唔系嘅話幫佢地嘅嘴拔刺都一身斤啊

評分次數

加了可愛刺蝟BB相,真的很可愛~~

評分次數

加了可愛刺蝟BB相,真的很可愛~~
maye2328 發表於 2013-10-25 04:43 AM
哇哈哈...全部都細細粒....好得意啊~

評分次數

想不到只擁有牠幾嗰月的時光~RIP.

評分次數

發生咩事啊?
發生咩事啊?
SweetLemon 發表於 2013-11-4 07:17 AM
唔知原因呵,晚上仲好好地,第二日就死了!將佢葬咗係後花園啦....六嗰月大仲係bb嚟,唉..近日仲讚佢越來越乖,任抱任摸,唔通就係病病地所以無脾氣?

評分次數

Hedgehog 唔次貓狗咁多表情動作,真系病佐都唔覺ga。。。
Hedgehog 唔次貓狗咁多表情動作,真系病佐都唔覺ga。。。
SweetLemon 發表於 2013-11-5 09:47 PM
係囉~發燒都無樣睇㗎嘛!次次睇佢都係(痞埋)一舊瞓覺,真係唔知佢病!嗰女喊到隻狗咁!我都好難過!

評分次數

希望你和你家人可以盡快度過這傷感的時刻!

評分次數