返回列表 回復 發帖
我日日都來等你呢首歌出爐,哈哈,剛剛見到就第一時間跑入來聽了。 前後聽了兩次,第二次播得好D,就下載了收藏了。我去食完個早餐,再寫評論給你呀下
7# jenniferdream
- |$ y) U$ r% v! Qtvb now,tvbnow,bttvb7 H- U" q+ t/ w- }
妳在香港時間 2:20 am 食早餐.除非妳不是在香港.
, S9 }! o. v$ C& p- v4 N! b4 c: H公仔箱論壇妳可以食完早餐先留言.留位寫 reserved 咪得.
" _6 X7 D5 [* w2 a( k) ?  H公仔箱論壇唔好嗰小小積分都呃.
$ A+ I' K) l) x, W) ?4 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。pinaroo 發表於 2014-2-19 02:21 AM
3 B- ^% O! c4 k; `% t: UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; c- }" X! ^5 j3 I4 p! K" N6 [. ca.m. 就當然系食早餐喇。甘你又點解成日夜媽媽都係到回帖,你唔係HK住架。我得鬼閒呃你果tvb now,tvbnow,bttvb2 t' P0 s' J2 J+ [( g
一分 。你唔俾分我都無相干。好歌我要慢慢聽,聽真有咩可以挑剔吖嘛。不過好似唔多覺 。不過都要聽多幾次。要係雞蛋裡挑骨頭。嘿嘿
本帖最後由 jenniferdream 於 2014-2-20 03:47 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, |5 H9 F3 l% i/ R+ {( g( }6 A

& h2 z5 r6 u8 t% T% l  V 16# pongpong0715 ( w. A1 y: [& S2 m# z

$ Y5 U! C5 b. ~. ~6 i! Itvboxnow.com傻啦,你首歌唱得好好呀 ,唔覺有咩問題。呢首好難唱架。我系網上聽過好多人唱。你個版本算是優秀了
) b9 r  a8 B7 B( f1 d' ?8 y+ j. G" J公仔箱論壇公仔箱論壇$ A5 h5 }) ~  K- W1 K
我聽得出你好盡力唱首歌。 唔觉感情唔够,因为每一个人唱歌既表达方式都唔一样。只要聽得舒服好听就夠了。有時加太多感情,會俾人有壓逼既感覺。至於咬字唔係太清晰我又唔覺,至少我沒有看歌詞,我都能聽得到你每一個字  tvboxnow.com0 I% M5 z; x* X9 I. k

: |0 y( u+ {1 F% I. Q; q9 @$ _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔好對自己過份要求, 這只會做成壓力唱歌。要保持 輕鬆既狀態,唱得好唔好唔係重要,重要是你能唔能夠享受過程。 公仔箱論壇% [8 W0 v0 [& s, [& D
tvb now,tvbnow,bttvb. `* i/ A; s' N# k6 f, q* _
謝謝你分享這首歌 ,你有無興趣再唱其餘的兩首歌, 我覺得都好適合你唱。網上面好少人翻唱。你喜歡劉德華嗎?
1 r; D7 V) w' P
4 }3 y3 ~8 G. [
再次謝謝妳的鼓勵
) h( V7 j' i, K
& A! q) F3 ]) a2 E, Y! v. l公仔箱論壇劉德華也是我偶像,既然妳支持我,
2 b' |6 y- f- c9 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。給我點時間,讓我翻唱餘下的
5 N1 V( Y% {2 p: J* K& bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 D' \" t+ D5 U2 a9 o, p; Q1 P; ttvb now,tvbnow,bttvb此區有妳、其他友好和版主,雖未能一一盡錄,
" |7 m/ ~- c, ^# p4 p8 r$ @tvboxnow.com但令我覺得是個可以好好分享、交流唱歌技巧的論壇! ...tvboxnow.com' J' U% o* C1 u6 X& }0 f
pongpong0715 發表於 2014-2-20 01:11 AM
8 Q2 D3 O1 X5 k5 K# C. E公仔箱論壇
" a- A7 C$ p, `+ w+ c# g3 Ytvb now,tvbnow,bttvbtvboxnow.com- O0 `* Z8 \' `2 y: A9 j6 x1 C# ^. l  j1 }
你慢慢唱啦,唔急架。我都係劉德華既fans,送張我在網上畫既圖俾你吖。我見到你又剛剛發了這個圖,哈哈。3 n  [0 V7 N& t! C* e( q1 R4 b
tvboxnow.com# w/ u7 g3 c8 `/ i/ T' {
公仔箱論壇7 h6 H( O% X! f7 d9 d

; z- v9 F  l& q* y7 u: S1 j# gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 }; F0 w! J$ {/ a9 r- Z
' \3 t; o. d/ t  a8 p; T# s
公仔箱論壇3 }6 U# H. \1 V5 S
& f) Z. W* K2 g, @% v! Q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件