返回列表 回復 發帖
啲火勢范圍太大, 要人工滅火真係可能性好微咯, 依家只能望個天落大雨整息啲火既遮.
pknoface 發表於 2016-5-7 08:03 PM
fire temperature is too high
唔系可以搵飛機灑水嗎?
難道完全唔理?
lhy92725 發表於 2016-5-7 09:19 PM
你低估了火災面積和
情況
甘就眼甘甘咁睇住佢燒啊?
lhy92725 發表於 2016-5-7 09:39 PM
甘就眼甘甘咁睇住佢燒每天面積越來越大
所以只有望個天黎打救咯. 落大雨係最有效既啦.
pknoface 發表於 2016-5-7 09:47 PM
heavy rain can only reduce its spreading rate, still need to find a way to end this disaster...  
D雨去曬NY 落,加拿大果邊仲點會有雨
lhy92725 發表於 2016-5-7 10:51 PM
fort mcmurray 現在超過30度相對濕度12%那個地方正常的乾燥
你低估了火災面積和
情況
Pedestrian_A 發表於 2016-5-8 04:07 PM
甘即系無野可以做
條骨都無佐lu
其實系因為咩原因發生甘大件事?天災?
lhy92725 發表於 2016-5-7 11:42 PM
我昨天
vip區post
天災
smcorange 發表於 2016-5-8 09:42 AM
人為
祝大家母親節快樂

掌門居然未起身?
條骨都無佐lu
掌門 晚上好
chan200308 發表於 2016-5-8 07:48 AM
陳sir晚上好.
ken掌門 週日早安! 週末好! 母親節快樂
http://s13.sinaimg.cn/large/003nqHtHgy6IJQftqiwac

smcorange 發表於 2016-5-8 09:40 AM
橙兄晚上好. 母親節快樂!
掌門又代表D細路送佐咩禮物比夫人呢
lhy92725 發表於 2016-5-8 09:41 AM
有啊, 已經準備好. 佢仲未知, 等佢今日下午放工返黎自己發現.希望佢中意啦. 我同啲細路一齐送比佢既係一條千年珍珠精生既珍珠頸鏈!
天災
smcorange 發表於 2016-5-8 09:42 AM
人禍多啲喎.
Ken爷早晨。。。母亲节快乐啊~

?oh=ae82484dd1d350a6d3f8ea85b53d04c7&oe=57B2328A
wasimasterQ 發表於 2016-5-8 11:47 AM
Q兄晚上好. 好耐冇見咯. 近來好嗎?