返回列表 回復 發帖

端午節派粽

見獎門人要求,派10條瘦蜢蜢粽比大家~

接納報名者10名。現已開始報名~
祝大家端午節快樂
哎, 連師父都冇法. 叫佢練功又唔練, 話功夫高过我囉喎.
pknoface 發表於 2014-6-2 10:56 AM
練乜呀,你練來練去都唔夠我嘈啦
之前報到算唔算報名
lckiong 發表於 2014-6-2 10:59 AM
算啦,先到先得,之前報過嘅可以再報
他吾曬功夫教你,你收返佢做徒弟咯
lhy92725 發表於 2014-6-2 11:02 AM
比我秋關咗就自然識嘅啦
我係話報到
lckiong 發表於 2014-6-2 11:04 AM
乜嘢呀? 唔明你講乜嘢
報名有咩搞啊
lhy92725 發表於 2014-6-2 11:06 AM
報咗在前10位會有粽收
有呀,我派囉
timmaxsing 發表於 2014-6-2 11:06 AM
JN:施比受更有福
報兩次名都係收一隻架
lckiong 發表於 2014-6-2 11:11 AM
正確
幾億咁多? 未要叫晒武當派啲弟子去搬?
pknoface 發表於 2014-6-2 11:17 AM
我一定去幫手
端午節特備活動:
2. 比魚虾食, 等佢地唔使食屈原既屍体。

間輝仔的
小雅今季NBA差不多完囉,新季NBA會有否新玩法呀,例如:會否加入3分球命中比分等...玩法
timmaxsing 發表於 2014-6-2 11:38 AM
唔知架,到時先啦

端午節派粽完畢,多謝咁多位的祝福同參與

祝大家開心快樂

lckiong         24 秒前         TVB 18888888 元                 積分轉出
timmaxsing         34 秒前         TVB 18888888 元                 積分轉出
pknoface         55 秒前         TVB 18888888 元                 積分轉出
lhy92725         1 分鐘前         TVB 18888888 元                 積分轉出
luke168         2 分鐘前         TVB 18888888 元                 積分轉出
yan1111         2 分鐘前         TVB 18888888 元                 積分轉出
多謝小雅端午節賞金!!
yan1111 發表於 2014-6-2 12:01 PM
You're welcome
多謝小雅端午節派粽
timmaxsing 發表於 2014-6-2 12:08 PM
you're welcome, 下次你派
多謝晒雅妹!
pknoface 發表於 2014-6-2 12:11 PM
小小心意姐