返回列表 回復 發帖
3 K) Y$ `. \7 H5 n+ Ytvb now,tvbnow,bttvb
( p9 H* x2 M2 ~公仔箱論壇
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我tvboxnow.com1 K' `: X* T6 e. V- U! Y
見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者pee
) d/ O& @' t- v/ ]chowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
6 M! s1 q( d8 |) n( H7 C: Op版主榮升,一定要送大禮 tvb now,tvbnow,bttvb8 ]( |7 E) A, E4 _. N" y1 m8 m

! u) i' z) `- ktvb now,tvbnow,bttvb小便版,係咩版嚟架??haha
! h# l9 X2 a, j# S+ }tvb now,tvbnow,bttvb
1 T" J5 c  q& y7 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!公仔箱論壇- r. x, E8 j. k
timmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
4 U( i, k! d$ t6 ~/ x; etvb now,tvbnow,bttvb版主大人,叫kily得喇!!XDtvb now,tvbnow,bttvb5 S* r- ^8 N2 K7 I3 ^; z( a! X
  n7 Q$ Z! \0 l" U* ]7 R9 c% B
好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!
/ u" m1 g9 T- y4 j2 Mtvboxnow.com尤其約定!!!
! A  v5 Z4 y) M" p0 K- W! a3 E2 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。love it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。
) Y" l4 g3 s' E" [# Itvb now,tvbnow,bttvb很好聽tvb now,tvbnow,bttvb( p9 h; T5 d* d2 d* R
Support !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 ^7 d6 U# a& p' `- ?% s. Y
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 11:26 PM 編輯 tvboxnow.com. O8 `. _; a# J3 C7 H7 b. j3 e

. Y' I+ b6 f* w, A' ttvboxnow.com
好好聽啊!
2 i. \. @% e5 H1 W$ O0 L6 C; n' ]尤其約定!!!) t3 a9 R/ [* M) d/ T
love it~~
, S  X; Q; P* i  Y8 }, ^1 l  qtvboxnow.comla..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
0 l0 W' o5 H/ H
2 S1 [2 ~/ p6 e. ]; utvb now,tvbnow,bttvb好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。! F" N7 S$ ]! ^
很好聽
' U! y* L- J% R, R公仔箱論壇Support !TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 E) Z9 C7 G& Y" u/ J% h+ b
元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 X& Y/ Q& J5 p3 k$ d
我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,公仔箱論壇: ]5 [2 N; Q  ]) v2 D
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!
! }6 m7 V6 F% x% _公仔箱論壇pongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
公仔箱論壇* l3 `0 G+ p8 c. t* ], a
哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 I, {2 s# M4 x
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
! P& q3 d3 f" V! C1 F: P" vtvboxnow.com公仔箱論壇2 C" |/ \* p2 @5 y+ \8 c' ^

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦. tvb now,tvbnow,bttvb; ~" o- ?3 B# V! {2 C( x5 }4 y
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
# o& K" K+ ^* H- yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( x+ W' P& S- Y2 n+ L0 G3 ]; }
uD3AKIufamsTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# z/ W8 a+ _0 ^: _, l
pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  b3 F/ q/ G/ T5 G# q" b# U
哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結
4 h2 x& g& S$ _! I) CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我諗pull3版主唱會更有感情!!: g- F; @9 K; D/ u
9 x( x, o- ~) u( N; t( |1 \0 r
謝謝收聽!!