返回列表 回復 發帖
tvboxnow.com9 @" X) h' @5 J1 s
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......
( V6 Z7 J. c4 w5 H" U- ]不過我唔係嫌美儀老啊。tvb now,tvbnow,bttvb5 O; v4 e7 g% J5 z
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
tvb now,tvbnow,bttvb& @8 a/ p, g1 J* D. _# l: [

( P$ w+ D4 w+ ?& n公仔箱論壇不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
: k' b2 M, V8 h0 D8 s# O
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
% c% Y/ v* }' `2 G公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 H9 n* X; t; y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" M2 ]7 F. g0 _! R. n/ t9 B4 O! D
) T0 k9 m/ r8 x# j7 p: B( S
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
, `1 b! Q7 I/ S8 i, x' p: @, S7 B6 z$ Ytvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
+ g% n" s! u- I  jtvboxnow.com唔.....tvb now,tvbnow,bttvb" ?  G0 F* U# O4 X9 h
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
- v& Y3 {1 v9 dtvboxnow.com
* H9 C8 H* ^, p% J& uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
4 q# ?, K% Q0 \- k6 ?' Z* I0 s1 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2939554TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ ^! I4 U) Q4 Z/ h9 r
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
- [/ S- N0 `, XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 \7 G, ~% e% S8 K' V3 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 O& [+ M3 E1 x
唔.....公仔箱論壇0 v: I1 b, L  |( O7 S5 j
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
, I) x" k4 s% a9 x1 Y2939556tvboxnow.com, J+ A6 l. O3 d. I  C0 i
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...
' }! s# d' |. q% [. j6 |9 Pleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
tvboxnow.com6 h) v7 D! w3 o/ N% j6 D
tvboxnow.com) ~8 F' V- w+ g& n5 E% }9 M6 Y
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
2 T4 U! u% J3 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  O# r* r9 E/ i
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢公仔箱論壇6 e( ~9 y* c# c/ V5 B5 S' q
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
) l, [) n5 p2 W/ n! K' X: ptvb now,tvbnow,bttvb
4 k% V* _8 E6 p7 x/ qtvboxnow.com我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
% r4 i( m# f3 \4 u' f& wtvboxnow.com
0 ?, O, X1 U% Y% H- Z+ w7 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
+ o& e  Q- v2 @- q$ M/ Z" m大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
9 U  V! ^& T* Y% W% I

4 `" Q* R/ T9 n0 ^* s" btvboxnow.com有大佬撑住咁就冇有怕:TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, z+ t+ [3 b& `; X% b
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
5 l* J1 u8 [2 O! v* n嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降
tvb now,tvbnow,bttvb/ L7 F; J$ B8 q& G: l2 D
tvboxnow.com' U6 W4 p; z# e, g

) ?; I( o* b1 y) O. V 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
' [4 I6 e; O9 v! oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇" _: z2 ~4 b! y& `  `; M
有大佬撑住咁就冇有怕:
9 I1 P  L1 {2 e5 a& a* R( N* s, stvb now,tvbnow,bttvb釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
0 B; t; g0 c8 O+ d/ ?* Y$ S/ Utvb now,tvbnow,bttvb嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...tvb now,tvbnow,bttvb+ k8 K6 R# C9 R3 }  r! G
mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
& `) O' S$ A3 N; Z* Z, W公仔箱論壇哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
: ]8 O' B2 K/ L9 P9 Y" QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 Y' _- U6 q2 M" a% J
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"tvb now,tvbnow,bttvb6 p' @8 Y; D, T8 B* {$ h
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
) N* h% ^% H  mtvboxnow.com個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎tvb now,tvbnow,bttvb" _$ J/ ^) J/ e+ p
6 ?6 T* ]4 K! a公仔箱論壇
; M# c+ _2 F0 _tvboxnow.com哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢tvboxnow.com$ ^3 X% }; N& [2 v  S# h
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
8 `" Q2 c$ I/ r9 V* v8 @& {6 v我預設嗰個反而唔係呀..
tvboxnow.com0 w- O7 m) V/ j( Q8 D% c* X

( ^% V- Y8 @% P" u2 u  D3 t咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
0 }5 o6 ]/ t3 P' jtvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
" L. X- l/ Z; qtvb now,tvbnow,bttvb啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:27 PM 編輯 公仔箱論壇2 j) l  a! v; Q+ F& V9 o

/ W4 C9 h5 ?9 b4 ]% L補充茅山聖物紅肚兜公仔箱論壇% {7 V+ x6 _% e; |- ?6 }4 ^

u: K( O: }1 F0 J& C  [( d0 l7 u9 b
1 T: y8 j& Z' X/ F5 V' wtvboxnow.com
9 h' K! r8 B, k6 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 E9 }, M4 J0 A6 ~2 C, W% F0 z3 E: L; ^8 ptvb now,tvbnow,bttvb 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. n4 c- [; @9 e+ D
金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
公仔箱論壇) U' ?, p1 o' P% Y- v
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
. [# i& v: H# r6 k! P" U  J公仔箱論壇記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
) w( Q+ i+ ~6 e9 C! J& O6 L' K% Stvboxnow.com哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
4 a; k8 J) p) m: c& N記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....$ l: p" h" X8 |7 [
leekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
3 n4 q! }0 t. W- o- T. U0 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvboxnow.com/ x: e# h' K$ a+ ?9 U0 @$ C0 f
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~
$ y# U" p7 X$ u, C6 |( n: ^4 \$ uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) b$ N( C$ O8 J1 j- s$ @
釘姐的背面TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# l: ^* D; Q' p; T