返回列表 回復 發帖
tvboxnow.com$ }* y% z8 e' T: T- @
维基百科
, B; I# }# `# U) atvboxnow.com觀音借庫,是中國民間信仰,又名觀音開庫。起源有說,觀音大士修道期間,500護法羅漢化身和尚,下凡為考驗觀音之修行,到觀音廟化緣討飯,觀音於是日農曆正月廿六大開倉庫,給和尚們享用齋菜,其餘食物留 ...公仔箱論壇; s; y7 q" j; C6 X7 H0 a5 g
Pedestrian_A 發表於 2014-9-23 03:58 AM
4 x( b' \; ]0 Q/ ]& Mtvboxnow.com唔該晒!
. p# E. ?' v3 P* G; G9 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細佬,聽Pedestrian_A講解完,明嗎?
! Y9 U8 T" L+ ^; ]2944234
) L6 A: s# O& z: e- R1 N+ k2 ^2944235tvb now,tvbnow,bttvb, I3 H+ h9 t' w, y5 p' S; w% d& W/ p
我再補充少少吖。( W& ~# x$ `& j2 ]
香港興借庫時每名善信會好似抽簽咁抽一個利是封,利是封內會有紅紙一張,並一早寫有一個銀碼,由幾十萬至幾億都有可能,例如抽中港幣1000000 ...
% X. i2 O6 [* h9 {4 X& Y9 O7 Ttvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-23 01:04 PM
/ R# A' b, p, S* {( T
tvboxnow.com. h1 [& Z0 g6 W" t$ a: H9 s
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無!
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
公仔箱論壇. l0 c& W2 m* r' y0 O6 D! K& k
  F* N7 X" U. M; M; c
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...
/ t* g! v& q6 v" N& G公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
' _* u' \1 J) |( j' Q: P下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
) y$ e# {' x) E- c# [5 atvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
afteaTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% b& e$ T# `! o' w; k( A
8 G3 |1 {' e7 x) D' ~  Z
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning

after

pill

tvboxnow.com$ _  O  G  z7 f# C) A. V

: P' ~$ m  U# c; j, A7 j+ Ttvb now,tvbnow,bttvb即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...
! K  \7 ^% r6 K4 o# I5 A) jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
3 |  l/ O# P+ ^# X哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
aftea
& L& J* ]% o* G$ h8 d: Z+ `1 Q* M0 x公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb3 v0 F. _6 Y! M1 J
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill 公仔箱論壇) l& M+ _! ]5 i! r2 g8 f
mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
/ R7 M0 e( n, E% u; w9 U" HO, Yeah, mnb兄好熟咁噃....你兩個搞嘢公仔好過癮
其實唔用套.. 可以食藥架嘛tvboxnow.com$ L+ u: p5 d) b8 H$ v- k  b
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
6 `' ]2 i: o, }5 V6 S3 i5 F我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
8 n& u4 R6 G/ \- I: M( otvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb/ s5 e: B7 C/ h8 {& ?/ {8 g  H
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
tvboxnow.com" V& k! G1 W% _" u4 N
下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
8 j( s/ X* U0 f0 X' S8 }, eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-9-24 04:05 AM
公仔箱論壇" ]+ M9 O8 E: h' c

" J7 ?) Y% F6 v% r9 e- y公仔箱論壇咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
, V% c) D2 g+ l3 ~2 x' rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?tvboxnow.com" l) N" g7 C; m7 C

8 N" e' Z, C* r公仔箱論壇2945301
5 P+ G2 K: V3 w9 Ptvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
7 M8 `. C' G1 j8 }1 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, J: B- @' F: T  e: ]# mtvboxnow.com仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
aftea公仔箱論壇5 W: h0 y, x! ^5 ?& h

: w5 ^( |7 y5 M% @5 a十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill
) L# B( [. U) m! ?mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
公仔箱論壇7 G# \# n9 r# X) L9 |
# \- b3 e" x- V* B2 W1 _
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
公仔箱論壇# v8 f# A* ?6 y8 i! B, b
哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
) [3 H+ D0 j/ }; i( }  I; d8 Y* P7 Vleekwoklam 發表於 2014-9-24 02:57 PM
2 o5 m8 w& D6 R1 G* {

5 Z; u& z% |& e  z9 J3 ?4 Ctvb now,tvbnow,bttvb等我代寺廟答你.. 九出十三歸
tvboxnow.com' H4 K  `5 \7 ]9 H2 }+ C
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
. A* c* o* T" Y$ i  W8 f/ ^. J3 |8 I# [8 c5 u9 W  {; r
2945301公仔箱論壇$ X$ e% r; n2 i
leekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
公仔箱論壇  p5 j/ P/ N7 Q& T9 V

8 Z, [: l% F! w* Z4 Z, y仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好) W( ]8 M2 H9 o! a# E
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:03 AM
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
5 x; g0 `/ }3 q- e2 t
2 |; R6 p' F& T  ^  k) z5 ~4 T, d
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 m; G! \1 y+ @$ T# E$ y6 h
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
( |" \# ~" g8 C3 k) u- q& T* h! o; Z5 i/ C# m公仔箱論壇公仔箱論壇  \0 D7 W/ m' L" S8 d. |
唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,
8 T3 d0 s3 |: K因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意   
: \' n8 {6 }6 M8 C) t# R3 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話是話食呢D係好傷身架,因為成份係大劑量嘅hormone,一次食一粒,72小時內一粒搞掂

評分次數

• timmaxsing