返回列表 回復 發帖
' ]6 i! I+ k7 Ntvboxnow.com咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。tvb now,tvbnow,bttvb! r7 N4 O4 Z; P
的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。
! g& t8 w" F0 V5 T/ R9 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。29420042942006
1 ~) D% O. h; w) q: h* m' v/ p2942005
9 J$ T6 o* P6 |. g; x) Zleekwoklam 發表於 2014-9-20 03:45 PM
tvboxnow.com4 n3 }! r5 k: y4 E: C
0 f- c$ C% X1 q/ Y& Q+ F
一樣咁靚
唐詩泳又系好似守業者做埋d2打六角色,tvb真系唔掂,睇來已經定位以後d角色差唔多
thanks

評分次數

• devil2007

• timmaxsing

好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!tvb now,tvbnow,bttvb* e, V  _4 r# C2 Q
pknoface 發表於 2014-9-21 01:57 AM
3 z( L7 B7 d0 ]! M7 n+ w) `
係呀,我終於成首無唱錯囉。林生啲詞輝哥啲曲係正啲嘅。
敖嘉年

評分次數

• devil2007

《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!公仔箱論壇* j/ k% ~* b$ x7 E1 A. Z! y8 ?
認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走
...8 `( C2 V/ e$ D$ Q1 o$ J& {
最後期待這套勵志劇的未來發展...
《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!公仔箱論壇+ G, ~$ T+ |7 M7 s3 d# [
認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走...
9 N  \$ }. S: \4 @9 U5 O! @+ Rtvb now,tvbnow,bttvb最後期待這套勵志 ...9 O# \% b2 ?. ~7 N. H3 H
timmaxsing 發表於 2014-9-23 10:29 AM
9 F. q4 K7 g9 e. p3 I2 g# m公仔箱論壇係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
公仔箱論壇0 Y+ ?2 g& s! y  L
係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。) g8 s4 X% y1 Q/ A5 Q* Z" C
leekwoklam 發表於 2014-9-23 03:21 PM
tvboxnow.com( H/ q+ }; Q) I
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ C8 r7 p! f: a- A& l8 V/ [' _
因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片..
她的演技肯定的。( i! F  f/ m! z, Y/ [# U5 }2 \

: d; v& E  e9 z, w- j: o, Ptvb now,tvbnow,bttvb但這部戲最大的亮點反而不是主角,而是這些老戲骨短暫而瞬間綻放的演技。
+ a  p/ j6 W0 `% G$ {0 u. _: i
! y5 C: m2 ^7 }' E8 `9 w# Atvb now,tvbnow,bttvb看他們戲感對放,然後中生代的演員持續成長,就算劇情不如預期精彩,也能接受了。

評分次數

• timmaxsing

tvb now,tvbnow,bttvb8 M- K. G& G. x( E3 d" }3 r
tvboxnow.com+ r, E0 n" N* }' r( k  d
因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片.. ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& ]5 ^* W6 A+ u
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:01 AM
) y/ X! f  A, s! E5 B; f# t公仔箱論壇唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。
1 A$ ~6 {+ D+ U; qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?
8 c: y3 y3 b# J7 j" e0 f" |+ r* n* Wtvboxnow.com
公仔箱論壇0 \) A: J% {- v$ h- F, a* C
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
# e3 v: Q: b1 L- ztvb now,tvbnow,bttvb除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
tvboxnow.com; i6 n- L; c5 ?6 a. q8 @7 a
唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。公仔箱論壇9 c* K6 M9 K" d$ \$ y- `
想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?
8 N7 e! m* s. y$ l  p7 N8 A2 L0 s
8 E% g+ o$ i: V) x$ M' E2 k8 |公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb# Z* r3 B) s, a9 f: ]
leekwoklam 發表於 2014-9-24 12:59 PM
6 U3 G; m2 i6 @& G4 ]2 {- w' atvb now,tvbnow,bttvb- T$ J# \% ~* c8 a5 y
如果係笑片.. 我諗我會睇.. 多謝晒
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色, TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! G3 |4 A! b3 z- U6 w9 v! c# m
除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
9 f* j5 b" K% g# n/ \* o( DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
7 w4 b* T# V; G8 stvb now,tvbnow,bttvb
0 S, z. D% L3 y/ k0 r! m# y) l5 V公仔箱論壇可能仲未奸出嚟
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色, tvboxnow.com0 u6 i4 G, ^, S" T- v
除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
. h8 Y1 |' u) A( q( Wtvboxnow.comtycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
! j/ ]6 `' C& n- m6 b呢款「永遠得唔到表哥嘅表妹」係無記本類劇嘅常設角色嚟傢嘛。
  ]6 @+ f7 C% B& z
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件