返回列表 回復 發帖
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 q1 b4 |% l2 h2 `
大文細佬 發表於 2014-11-5 01:41 AM
6 _* \9 L( V- p' i7 l% c' WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。6 n; T- K0 d# K' Y) _
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
" O# H- k4 V' H: {; R! u# Btvb now,tvbnow,bttvb! O4 \$ A) t) |$ S3 ~
真係?呢個會好啲嗎?
2 T5 Y1 Y; ^, s4 w, D; M6 ntvboxnow.com2974113
( L/ d6 [+ T- ~; q6 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
! p: m0 O; d8 D; t" K. S
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
tvb now,tvbnow,bttvb: I( j3 P+ B! T2 p& \/ U6 o
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。公仔箱論壇% V: z: b( l% A/ }$ R8 _
. ~3 J& i3 \7 @, gleekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
公仔箱論壇+ Q9 p# r3 ]5 }# l

8 V; F- Q' N; R1 [( uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-6 03:43 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. [% E! q, G5 e# B* O& L( o

( l. z6 m5 ~8 F9 r( p  [4 ~公仔箱論壇
tvb now,tvbnow,bttvb" t- H- h" p# U! ?
tvb now,tvbnow,bttvb& M$ n# a8 L4 l6 |/ H3 J. d
總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
) d+ o; V# ], y5 b7 N+ B% ~大文細佬 發表於 2014-11-6 03:26 AM
: {1 {5 N& T: Utvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( h. [% b9 c4 Q* j* K4 G

9 S- t# ?( \5 h7 z+ O. P" m3 vtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇5 F5 @9 {7 o, a8 ]  [. [$ W
因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
! J, N' J) V3 C+ d% ytvboxnow.com
7 t: ?6 r) U+ C  gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 d* z; I3 J% H6 wtvboxnow.com
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-6 03:21 PM 編輯 6 |/ s3 f: R  w& O  c2 N* g, G3 h
tvboxnow.com4 {! n( g' g3 q, q) ?+ |4 o
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
2 {7 X7 ^. I1 ~, i* F
% [9 x1 W' `# B% |/ ~) T. W公仔箱論壇我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
1 X8 m7 i( Z% o8 k9 k4 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-5 01:26 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: O9 ^" F! `, b6 H8 Y! }4 w+ K

' M- l& f7 `9 x8 j( [, @tvb now,tvbnow,bttvb髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
7 }, m7 {, o! mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ D- }* c5 w/ U5 F' _6 [
tvboxnow.com+ M! n. D8 Y7 {$ M- L* y  w* _
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?tvboxnow.com4 e/ W3 s7 X5 ^' ~7 j* R1 T
: O+ n8 U* v; w1 K# u& |' nleekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
公仔箱論壇2 N* H# U- c& H; k- [+ I
5 D+ W6 \1 L) y' {( `
傾少少的傾面無咁難睇,但正面就真係頂唔順...公仔箱論壇6 @) R* d* x6 S! b' s
明明本來好地地個樣,做乜因為髮型搞到怪咗...公仔箱論壇$ n4 A5 E& b( T1 v. N
中間界呢類留比其他女仔啦.......
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
tvb now,tvbnow,bttvb/ u/ x( v* _9 P$ A7 |
4 H' E( C! i0 y8 ?" ]/ n- s
& J) e6 H! t) L& _. o) Q& Etvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb7 C# `1 G9 |" Q: z9 b" a( c' L
因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
8 ^/ T! u4 ~5 ~+ @2975671, a! X; T% \- [: ?4 ]6 m
2975672tvb now,tvbnow,bttvb4 W- m- k2 X9 O7 J

( j! w5 Y& g, O9 E% Wtvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
* ^) g, u; @, F* N

7 G; l* i0 \0 G9 f5 B* c0 C( mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
8 t, \' ]$ f8 E( h6 |4 N& l  |tvb now,tvbnow,bttvb2975646
, M* X; f* e( q/ `% u! W. o公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
公仔箱論壇- y7 `% l+ u& k% K
tvboxnow.com, W2 x6 d1 O7 T) E
袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
tvb now,tvbnow,bttvb3 d8 b# B, z* E1 {
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 X! s6 t# q. @' j; w- J" C# _0 w
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?公仔箱論壇& _& R. {$ y" _' @: N# _
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
' w" W5 E' n: `! X5 d9 o' n3 p
公仔箱論壇+ r0 c6 r5 e$ ~  J' a9 e9 M
tvb now,tvbnow,bttvb, Q0 n" T  t, E" S  o* U+ a
髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
+ L9 |- ]; P$ J2 A. ?6 N, l如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

4 ?" ]# P7 @5 Z% l
6 M4 Z' X/ n) z/ j" x
我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂 ...
$ o" k7 e( \3 @3 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-7 02:20 AM
- D8 K  r6 ^: o' ^0 jtvboxnow.com你舉呢兩個例貼切非常,登馬明同定欣唔抵。
7 @# H! Q4 p3 s
' y2 {. R0 C; G' h: P; X5 ttvboxnow.com
4 d8 p4 c1 O  |( g. j, `& m髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,公仔箱論壇( e/ m4 S+ X, a3 V
如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系《飛虎2》點同嘉欣BB打。   ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 F" G4 _5 j( V: O7 r5 ?
mnb1123 發表於 2014-11-7 12:27 PM
4 Y9 U8 `6 ~5 `4 s$ bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀。「丁漫姿」鬥BB真係萬分期待,但要等到第10集,頸都長。tvb now,tvbnow,bttvb: k+ g! G: ?* h

- Z9 N. Z/ w3 d% l
tvboxnow.com. H  n: C  J( G9 C2 j  i
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 x* e3 M6 e2 i8 u  Y
袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
$ B2 {$ u, V* P- H: w/ j6 @! wtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-7 02:24 AM
2 B3 M3 T. I* F; W
袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。" D7 r) V4 {9 ^; K: k: R

9 t6 z: [4 ?( T$ Y2 t, Q
又有得睇李佳芯,開心。
% l0 y( |* _' I/ q6 Y公仔箱論壇
* Q% \. H# y! K0 x" W
. }6 F- ^/ i" u, ^$ Z' Q' s" A0 N