返回列表 回復 發帖
5 V- a8 o5 g; i9 F3 otvb now,tvbnow,bttvb係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
  k) B- z5 g6 h, n3 c+ K公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
1 U, f. r( {+ p0 x: y7 {# z. `7 Q. Y. I# v: {- |" h4 D: A* Y
因為佢地兩個對眼神似人
tvboxnow.com; S$ e; G( _; z7 Z; M" U
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。( R' w1 D4 N8 l5 A5 b( l
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...
$ n8 G! q+ ^% p0 w$ s. wmnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! p7 V; M7 x( [( n6 S9 g5 V9 d
tvb now,tvbnow,bttvb! L4 R& I% z; E1 U$ v5 }! B  U, z
咁我由十一集先至睇lu..追睇番4集.. 勁失望唔想睇落去.. 見mb BB呢個comment.. 考慮下十一集開始睇
《名門》遇「暗箭」
- Q* L- f2 j* x1 t+ r4 D( _, GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2983124公仔箱論壇: H" f! ]! A8 v' s
「暗箭」係指HKTV套《選戰》。HKTV選喺11月19日開台,擺到明係挑戰人家TVB台慶正日,勇氣可嘉,聽講挑機之作就係講本港立法盒及特首選舉奇情實況嘅劇集《選戰》 。 唔知《選戰》呢枝「暗 ...
- x( `, C! z3 E+ b; y! d! {2 n7 T0 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-18 04:10 PM
# I+ F/ V9 n6 E/ p  V
+ {" g. h4 N3 U, ~/ K6 ~" U  r
就係因為佔中...呢套劇有政治劇情..想了解下啲人嘅政治手法.. 我睇過一啲政治人物嘅手法.. 恐怖到你唔相信...  加上有李心潔.. 雖然未睇過佢嘅戲.. 受姨姨影響.. 佢話呢個女仔做戲好好.. 而且我又覺得佢幾靚女.. 所以好想睇.. 唔知公仔箱有無torrent可以dl架呢?? .. 呢度連網上HKTV都無得入
9 |1 r+ m3 S1 `
大文細佬同mnb1123兩位應該去睇《選戰》,雖然套劇唔係完全反映香港現況,但不竟同時局有啲啲關連吖嘛,睇完當解吓「思鄉情懷」都好吖。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ g  E3 x0 n; R* W6 O& \6 f9 k

5 r, o2 t. F& B9 L5 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細佬你快啲睇番心潔啲舊戲吖,佢好有光芒但演技自然唔造作,非常正斗。
3 G7 C0 v$ l3 J1 Y, p
# }4 p3 _6 {  g* X, X! s" T* c我 ...
* b! b2 N# J4 J: e* H/ xleekwoklam 發表於 2014-11-19 02:31 PM
( e$ F- W( z, o
( A+ T7 P5 G$ o1 X: MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。見鬼.. 恐怖片巧驚驚.. lam lam你睇咗選戰喇?? 好唔好睇呀?? 網聞話好好喎!
  @! O) K, U7 h  T, i% T% a8 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) ?  ~! |: T# L  b5 {
係呀,啱,甚至由13集開始都無大影響。
9 I5 K  r. E/ e; xtvb now,tvbnow,bttvb
3 `, A0 x% T. m  U7 \# y& A7 B  X1 n啲角色跳樓又話唔死,撞車又話唔死,空難又話搞錯,成棚人冇穿冇爛「棟」番晒喺度。tvboxnow.com: T/ F* {( y/ _5 k# t
% `. x! ^) ^& d- |) }. b% }
最大轉變係李佳芯連女都「必」埋出嚟之嘛。) H2 I, O  _/ v
4 G: n( r( `0 J" U! u( oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 ...- V7 E: ^2 G! w8 p* q0 o3 @0 H
leekwoklam 發表於 2014-11-19 02:49 PM
# `6 s4 `/ F6 _* U) }% o% T

6 s, e* G$ N% i, q4 B; ]9 H公仔箱論壇咁神奇?? 啲人大命不死, 必有後福呀!
lamlam, 我一次過追晒咁多集喇... 唔明點解Hugo要殺Dr. Ho 喎..殺人動機係乜??  殺咗Dr. Ho對佢有乜好處?? 殺唔殺Dr. Ho, 蔣勵都係鍾意佢架喇...   如果只係為咗似佢以前嘅殺父陰影.. 又再起殺機.. 咁佢應該有心理病喇.. 要睇心理醫生

評分次數

• timmaxsing

; |; e  j$ @6 j, U糯米治木蝨,形容得好好吖。公仔箱論壇, t3 j5 r" ^. R: l4 U
leekwoklam 發表於 2014-11-25 04:04 PM
公仔箱論壇  W/ Y; J  U, _) S" A3 p; F- J

+ k+ A( ^; R: t1 G+ D& `% P0 [% z公仔箱論壇唔好笑定欣响套劇嘅性格呀.. 因為我都試過好白痴咁死心塌地咁對一個花心賤男架.. 有時愛情就係會失去理性.. 真係奇怪.. 依家唔會lu