返回列表 回復 發帖
tvb now,tvbnow,bttvb. @7 Z1 W5 F8 g4 O( I& F
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 h8 D9 J! S, [1 d8 v* y
mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; I& Z6 Z$ U/ W& t6 [& Q- K
tvb now,tvbnow,bttvb% r+ X( |7 o0 M4 V
因為佢地兩個對眼神似人
' Q  m8 l# L$ Y8 t2 \眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
8 _1 N; j; _( @3 O( C* c' c* L1 @hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...
0 I' C7 w/ Y  i5 ~; _3 Ftvboxnow.commnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
! o( j& j7 D+ X1 i* j% L  E! x# @" w) ^
咁我由十一集先至睇lu..追睇番4集.. 勁失望唔想睇落去.. 見mb BB呢個comment.. 考慮下十一集開始睇
《名門》遇「暗箭」
5 M% @- X' ~- V公仔箱論壇2983124
2 X  B6 x2 _$ ~) D" ~公仔箱論壇「暗箭」係指HKTV套《選戰》。HKTV選喺11月19日開台,擺到明係挑戰人家TVB台慶正日,勇氣可嘉,聽講挑機之作就係講本港立法盒及特首選舉奇情實況嘅劇集《選戰》 。 唔知《選戰》呢枝「暗 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 X. S* N- m" b5 c- z
leekwoklam 發表於 2014-11-18 04:10 PM
tvb now,tvbnow,bttvb5 T  l0 D7 B6 @/ G1 s' u% f# ~1 ^

' U$ V2 ?2 W# [4 U8 Y5 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。就係因為佔中...呢套劇有政治劇情..想了解下啲人嘅政治手法.. 我睇過一啲政治人物嘅手法.. 恐怖到你唔相信...  加上有李心潔.. 雖然未睇過佢嘅戲.. 受姨姨影響.. 佢話呢個女仔做戲好好.. 而且我又覺得佢幾靚女.. 所以好想睇.. 唔知公仔箱有無torrent可以dl架呢?? .. 呢度連網上HKTV都無得入
2 @- t+ i# b: ]0 z$ o5 J8 [! K1 _大文細佬同mnb1123兩位應該去睇《選戰》,雖然套劇唔係完全反映香港現況,但不竟同時局有啲啲關連吖嘛,睇完當解吓「思鄉情懷」都好吖。tvb now,tvbnow,bttvb6 U7 _. Y* q% y
5 t( v$ @9 Z. O8 M: w7 Z& z
細佬你快啲睇番心潔啲舊戲吖,佢好有光芒但演技自然唔造作,非常正斗。tvb now,tvbnow,bttvb  K( N/ {  z" p. o1 S9 @
tvboxnow.com: j  B" e: s( g9 g1 b+ d
我 ...tvb now,tvbnow,bttvb% ?. s2 s' B0 v* ^- e! o# S) X6 [
leekwoklam 發表於 2014-11-19 02:31 PM
  T" l1 e8 @  A5 X. o9 i- \! c* Z
' V* p/ d! O. ~; G. g) i見鬼.. 恐怖片巧驚驚.. lam lam你睇咗選戰喇?? 好唔好睇呀?? 網聞話好好喎!
tvboxnow.com7 f# @( a3 c" a* l3 f) {3 G

- G3 W/ L: O- }; A公仔箱論壇係呀,啱,甚至由13集開始都無大影響。tvb now,tvbnow,bttvb- [( j; T: \3 x3 K; Z  I8 u
公仔箱論壇4 }) s- ^3 ~4 i( X+ n
啲角色跳樓又話唔死,撞車又話唔死,空難又話搞錯,成棚人冇穿冇爛「棟」番晒喺度。9 R- m8 M2 R  k' q, X

# B  v+ \6 q' e7 A3 [( `公仔箱論壇最大轉變係李佳芯連女都「必」埋出嚟之嘛。
8 |1 k# K* D+ C1 b- J1 [8 L- R9 n公仔箱論壇2983828& Y6 Y  Z1 j3 h& J% e* A
...
8 U, Q4 D6 S6 {公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-19 02:49 PM
tvboxnow.com5 A# u' D( v1 c' W1 q% a0 W3 E

$ @0 g* F1 M5 q3 {6 d9 I8 s! i咁神奇?? 啲人大命不死, 必有後福呀!
lamlam, 我一次過追晒咁多集喇... 唔明點解Hugo要殺Dr. Ho 喎..殺人動機係乜??  殺咗Dr. Ho對佢有乜好處?? 殺唔殺Dr. Ho, 蔣勵都係鍾意佢架喇...   如果只係為咗似佢以前嘅殺父陰影.. 又再起殺機.. 咁佢應該有心理病喇.. 要睇心理醫生

評分次數

• timmaxsing

9 ~0 d% e7 ^  TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。糯米治木蝨,形容得好好吖。
- o: r/ [/ _2 }- `8 ]! y$ p1 R; k公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-25 04:04 PM
/ p( F5 e3 O: ~2 |2 O- T# C: rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. c: e( O& f7 q9 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔好笑定欣响套劇嘅性格呀.. 因為我都試過好白痴咁死心塌地咁對一個花心賤男架.. 有時愛情就係會失去理性.. 真係奇怪.. 依家唔會lu