返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..
# q7 h$ e" X9 P: Q* S+ B但係因為好大把頭髮...
+ M- e2 l9 |9 a, s6 b3 N而且夏天好熱..
6 C% E- \: L9 Z2 K. n! J% F' vtvboxnow.com我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........
0 l3 h" c! G% Z剪o左15寸......tvb now,tvbnow,bttvb, z. ~6 m  G& b1 O, \* R' `, J
雖然唔係幾捨得  g% b8 {9 c" K  r6 D) e1 k; R
但係有d人話都幾得意- p: q5 B* Q" B6 [
所以都唔會後悔 =]tvboxnow.com) [/ D" d8 s8 j0 `: O/ r; }! s
比d意見..
4 |0 ^. V9 E* ^" Q公仔箱論壇同埋呢..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& Y9 O7 j' J: S
我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....( V+ L7 U" T- @$ y9 |

& T9 [/ }' Z) J/ _2 l; }[ 本帖最後由 Ca. 於 2008-12-11 02:21 PM 編輯 ]

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~
1 U) J6 R: ?- a0 i! G% N4 ~% _tvb now,tvbnow,bttvb我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表 / H8 @; n1 s9 V9 C# s
係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
8 k  x7 n, e0 b6 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。本來我想剪到咁
, \( ?1 ~. K. c9 |  JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但係驚o個個野剪得唔好...
8 s8 m# t: N) DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。會好似個.....TB -.-
! c% E# e# l/ G4 b* lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..
! Y- ]% b; W! I4 r/ A3 \我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表 tvboxnow.com+ w9 H% J( g9 o  w# x) o
  2 年冇剪..tvboxnow.com) K. e" e% e1 _: Q1 u
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
! ^$ H0 j5 t$ R
多謝 =]tvb now,tvbnow,bttvb/ X7 j' [2 h3 E: X
我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
; F* j$ f8 S, @; vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表
: g2 h1 n# r0 W" Dtvb now,tvbnow,bttvb唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
# b; @2 |; b, E7 p+ F1 T公仔箱論壇嗨..阿爺,你都系度啊
( J$ N" ~' L4 R( w0 f6 F9 q  `, `多謝tvboxnow.com& e% J) C+ n8 G/ s
我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表
: b* X. M" r6 J3 w$ G8 @tvboxnow.comok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
0 k7 f. u2 h% `- O
唔...tvb now,tvbnow,bttvb2 y4 K9 t: }" R% H$ X- e
多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.tvb now,tvbnow,bttvb6 {8 F7 W7 S5 J$ w
應該都幾好睇唔錯喔.tvb now,tvbnow,bttvb8 o; p$ G4 y# w! E6 V: k
下一次試試看.