返回列表 回復 發帖
自從阿旦离開[勁歌金曲]之後都好少再睇呢個節目
mnb1123 發表於 2015-12-10 02:41 PM
自從蔡瘋華离開[勁歌金曲]之後都好少再睇呢個節目
型 英 帥 靚 正
自從阿旦离開[勁歌金曲]之後都好少再睇呢個節目
mnb1123 發表於 2015-12-10 02:41 PM
再睇下啦 有好多歌都唔錯
其實我都無睇,不過微博通常都會出結果,實會睇到
條骨都無佐lu
自從蔡瘋華离開[勁歌金曲]之後都好少再睇呢個節目
chan200308 發表於 2015-12-10 02:42 PM
耐唔耐D呀
陳爺爺系果個年代架啦
條骨都無佐lu
啲字,啲歌,啲公仔圖都唔識,點搞
認真睇真啲真係又真係
lckiong 發表於 2015-12-10 03:12 PM
唔係呀嘛
lckiong 發表於 2015-12-10 03:12 PM

唔係呀嘛
satoshi23 發表於 10/12/2015 03:14 PM
以前鄉下窮,冇毒到輸,冇公仔箱睇公仔戲,所以乜都唔識
認真睇真啲真係又真係
lckiong 發表於 2015-12-10 03:17 PM
宜家有電腦 , 上網 搵搵 唔識 只係 聽  邊個好聽就揀
《2015年度勁歌金曲頒獎典禮》 預言活動

「純.創作。真.音樂」
《2015年度勁歌金曲頒獎典禮》將於2015年12月20日晚上八時正,率先派發本地樂壇第一張成績表,除了大會頒發多個嘉許獎項外,全港市民亦可參 ...
satoshi23 發表於 2015-12-10 01:40 PM
can't copy and paste the answer
lckiong 發表於 2015-12-10 03:17 PM

宜家有電腦 , 上網 搵搵 唔識 只係 聽  邊個好聽就揀
satoshi23 發表於 10/12/2015 03:20 PM
E+啲公仔,字識我,我唔識佢哋
認真睇真啲真係又真係
can't copy and paste the answer
Pedestrian_A 發表於 2015-12-10 03:21 PM
去官方網
lckiong 發表於 2015-12-10 03:21 PM
咁你又打到字 , 明我寫咩
《2015年度勁歌金曲頒獎典禮》 預言活動

「純.創作。真.音樂」
《2015年度勁歌金曲頒獎典禮》將於2015年12月20日晚上八時正,率先派發本地樂壇第一張成績表,除了大會頒發多個嘉許獎項外,全港市民亦可參 ...
satoshi23 發表於 2015-12-10 01:40 PM

Pedestrian_A 發表於 10/12/2015 03:21 PM
ni yong yu ying ping ying wo di dou sex ti ka
認真睇真啲真係又真係
lckiong 發表於 2015-12-10 03:21 PM

咁你又打到字 , 明我寫咩
satoshi23 發表於 10/12/2015 03:23 PM
淨係識吹水,吹牛都唔識
認真睇真啲真係又真係