返回列表 回復 發帖

金家王朝的朝鲜

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• SweetLemon

本帖最後由 di0208 於 2016-7-2 03:53 PM 編輯 , w- B0 [7 O* Q0 b+ M

) l0 V7 I3 {4 b* D; x% S; C公仔箱論壇
一個人人互相監視對方的國家tvb now,tvbnow,bttvb8 U8 b5 p: q% x
Pedestrian_A 發表於 2016-7-2 02:12 PM
好像五十年前的強國,世界上唯一鎖國的共產國公仔箱論壇0 f2 G8 X  `5 m; f* X6 h; p

, F2 Y' P9 V. A/ S" c$ `8 Q3 ^

評分次數

• SweetLemon

* D1 r. U6 m7 W3 `0 B' m0 [; {9 p+ Vtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb! I1 o0 E# o4 d6 G! c9 z- c
你最好google一下朝鮮政府tvb now,tvbnow,bttvb* V9 y$ H1 @& E$ q
Pedestrian_A 發表於 2016-7-5 04:01 AM
KAIK7936喜欢這樣的國度,沒有污染,不是政权,你就不能去朝鮮,你中意批斗同衰多口 好容易捉去勞改同槍...斃

評分次數

好像0208中意批斗同衰多口好容易捉去勞改同槍...斃多d
2 T% z6 i% k% t& s0 `+ x% f公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2016-7-5 12:36 PM
衰多口就沒啦,口臭就有少少 你記得上次你說chan xxx包尾冇?咁chan xxx,2016 歐洲國家盃有獎競猜活動,真喺包尾,咁你喺唔喺衰多口
* Y# C: b. e2 f9 X& z5 G* KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔係...係開口中
" R" P3 i8 t6 Y2 Qtvb now,tvbnow,bttvbfree2penny 發表於 2016-7-5 08:06 PM
可惜!好嘅唔靈醜嘅靈,严重警告路人甲唔好诅咒我
9 G! S" G! O: k. Q& P" z) B  A公仔箱論壇個處沒有咁多所為廣告就真.....tvboxnow.com% P+ `2 U3 r6 d# b+ ?5 D
free2penny 發表於 2016-7-5 08:08 PM
嘩!penny ceo 想到商机,我愿意做開荒牛
我喺百毒不侵今日又中六合彩3中2淨收入: TVB 1248000000 元 tvboxnow.com# R/ f  ?+ g8 y* X* w# |7 P
打衰多口路人甲
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件