返回列表 回復 發帖

Kaspersky license key is "Blacklisted"

如題:

有麼也解救?當入左Blacklisted就無的update左
是啊。。。。。右昨天起,好多人被Kaspersky抓, 所有d晤合法geh key都被Blacklisted, 一Blacklisted左就没得update啦。。。。。
解决geh办法就是洗左久geh key(就是Blacklisted key), 用新geh key就没问题啦, 就可以update啦。。。。
原帖由 天一 於 2006-12-7 01:54 PM 發表。
是啊。。。。。右昨天起,好多人被Kaspersky抓, 所有d晤合法geh key都被Blacklisted, 一Blacklisted左就没得update啦。。。。。
解决geh办法就是洗左久geh key(就是Blacklisted key), 用新geh key就没问题啦, 就可以update ...
gem邊度有新key?同埋有左新key因該用唔久...
lol......
晤sai找新key啦。。。。。
转用新geh防毒软体拉。。。。。
转用新geh防毒软体拉??
你個意思系用kaspersky 新version?
晤是, 是转用其他geh防毒软体。。。。
你去軟體分享區, 我会放geh啦。。。。。
原帖由 天一 於 2006-12-8 02:36 PM 發表。
晤是, 是转用其他geh防毒软体。。。。
你去軟體分享區, 我会放geh啦。。。。。
有麼也software系一樣可以clear worn & torjan 同埋唔會用好多resources gah??

就我個人而言, 我連 防毒軟件都唔裝- -
中左病毒就馬上去洗機
何況, 我家陣知醒, 有咩網站可以去我都會知道既....

好啦....你的問題唔易解決
應該話, 目前你可以dl的都係舊的keys

我幫你搵搵啦
原帖由 jwxie518 於 2006-12-9 08:24 AM 發表。
就我個人而言, 我連 防毒軟件都唔裝- -
中左病毒就馬上去洗機
何況, 我家陣知醒, 有咩網站可以去我都會知道既....

好啦....你的問題唔易解決
應該話, 目前你可以dl的都係舊的keys

我幫你搵搵啦 ...
非常感激你^^.....但系個問題系當搵到新geh license key,肯定用唔到咁久.....因為一當update kaspersky就會同時check你個key系真定系假.
原帖由 asus_p2_vb 於 2006-12-8 08:01 PM 發表。 

非常感激你^^.....但系個問題系當搵到新geh license key,肯定用唔到咁久.....因為一當update kaspersky就會同時check你個key系真定系假.
其實呢d問題一直都存在的
只係睇佢地幾時反應
所以你岩, 用假key一樣都係死

其實我個人對防毒軟件無乜信心
因為都一定會中
卡巴司機係好出名....
其實我自己寧願裝個 norton商業板就算了....
去down个卡巴司機6.0,大把新key
目前我係有一倨方法
好似要下載一個叫  365安全衛士
之後就會有正板的key for 卡巴士機
我聽日再講d detail俾你知
因為係我堂哥今日講左一半

評分次數

原帖由 jwxie518 於 2006-12-11 01:27 PM 發表。
目前我係有一倨方法
好似要下載一個叫  365安全衛士
之後就會有正板的key for 卡巴士機
我聽日再講d detail俾你知
因為係我堂哥今日講左一半
多謝晒^^
http://blog.hunan2s.com/article.asp?id=377
安裝方法可以看上面
但請先將卡巴司機完整地刪除, 並重新開機
因為360安全衛士, 這個程式會自動幫你下載6.0

這個是官網, 建議也先參考一下

http://www.360safe.com/

評分次數

多謝晒....我去c c先^^