返回列表 回復 發帖
原帖由 00-00-00 於 2009-1-19 23:03 發表

可能我下转也做骑士  
信我!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2009-1-19 11:18 PM 發表

信我!
你系pet神,当然信你
等待一个人的人
防力吾到就吾可以去15轉地圖
我雖然窮,但很快樂
原帖由 joesyip1968 於 2009-1-19 11:20 PM 發表
防力吾到就吾可以去15轉地圖
确实开始会比较难用
等待一个人的人
记得明天去申报1月工资啊,另外我会再给红包。
等待一个人的人
原帖由 joesyip1968 於 2009-1-19 11:15 PM 發表

你轉做騎士,我送給你.我是聖騎士軍團 - 聖騎士
不要了不敢试,好像很难玩
原帖由 00-00-00 於 2009-1-19 11:17 PM 發表

因为法师可以越级挑战,所以一般上比较容易升级。
难怪跳的这么快
原帖由 jnc3688 於 2009-1-19 11:23 PM 發表

难怪跳的这么快
因为魔法是无视怪兽防御力的,刺客和骑士就要看怪兽防御力。所以这两种职业一般上会升比较慢。
等待一个人的人
原帖由 00-00-00 於 2009-1-19 23:19 發表

你系pet神,当然信你
一轉中 當0-1000級
0-600/700 做法師 之後洗點 轉騎士升埋果尾後300-400級 咁係最快 (缺點要用錢洗點)
但如果以不洗點 做騎士攻擊力係最強!

要平均分配點數係力量同耐力上
耐力加到出大地可以防你要打既怪先停....其他加晒去力量出氣血!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 00-00-00 於 2009-1-19 11:23 PM 發表
记得明天去申报1月工资啊,另外我会再给红包。
工资450万
原帖由 00-00-00 於 2009-1-19 11:26 PM 發表

因为魔法是无视怪兽防御力的,刺客和骑士就要看怪兽防御力。所以这两种职业一般上会升比较慢。
原来是这样
还是玩法师好了
原帖由 Q版皮利斯 於 2009-1-19 11:26 PM 發表

一轉中 當0-1000級
0-600/700 做法師 之後洗點 轉騎士升埋果尾後300-400級 咁係最快 (缺點要用錢洗點)
但如果以不洗點 做騎士攻擊力係最強!

要平均分配點數係力量同耐力上
耐力加到出大地可以防你要打既怪先停... ...
其实刺客都好用,不过缺点系MP太少,没办法连续用多重攻击
等待一个人的人
原帖由 00-00-00 於 2009-1-19 23:30 發表

其实刺客都好用,不过缺点系MP太少,没办法连续用多重攻击
係 回MP太慢 以前套裝有回復MP加快功能(英雄/王者)

所以而加全靠平均攻擊力.....但剌客太多隨機技 要合一先強.......

OVER OVER FRD PM.....

DEL DEL DEL....^^

原帖由 Q版皮利斯 於 2009-1-19 11:39 PM 發表
OVER OVER FRD PM.....

DEL DEL DEL....^^
已经搞掂
等待一个人的人