返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2009-1-19 11:38 PM 發表

係 回MP太慢 以前套裝有回復MP加快功能(英雄/王者)

所以而加全靠平均攻擊力.....但剌客太多隨機技 要合一先強.......
刺客确实太多随机技。而且要加敏捷,加防卫,加力量。点数根本不够用
等待一个人的人
有第一手資料都比左朋友
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2009-1-19 11:44 PM 發表
有第一手資料都比左朋友
多谢你先
等待一个人的人
原帖由 00-00-00 於 2009-1-19 23:42 發表

刺客确实太多随机技。而且要加敏捷,加防卫,加力量。点数根本不够用
以前我用剌客 只加敏同力量....因為分身一定不死(同催眠一樣)係怕錯手....耐力唔好加 加極都不夠分 我估閃電套裝都未能提升剌客多少 ....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2009-1-19 11:47 PM 發表

以前我用剌客 只加敏同力量....因為分身一定不死(同催眠一樣)係怕錯手....耐力唔好加 加極都不夠分 我估閃電套裝都未能提升剌客多少 ....
我就系怕错手,所以我都加耐力。3种职业以刺客装备最烂。闪电装备根本都没办法提升刺客
等待一个人的人
再收.....你誤會了!!!

原帖由 00-00-00 於 2009-1-19 23:50 發表

我就系怕错手,所以我都加耐力。3种职业以刺客装备最烂。闪电装备根本都没办法提升刺客
刺客 如果加耐 就係3保 防/回/分身
咁數值一定唔夠分 攻擊力大減.......

原帖由 Q版皮利斯 於 2009-1-19 11:53 PM 發表

刺客 如果加耐 就係3保 防/回/分身
咁數值一定唔夠分 攻擊力大減.......
所以现在我制造大量药水来解决呢个问题
等待一个人的人
原帖由 00-00-00 於 2009-1-19 23:54 發表

所以现在我制造大量药水来解决呢个问题
藥水係不錯 不過如果如果跟我方法再加藥水 應該用少好多 就可以去高轉地區秒怪!

回應 00-00-00 第 4402 篇文章

制造大量药水 need lot of money wor~
原帖由 Q版皮利斯 於 2009-1-19 11:56 PM 發表

藥水係不錯 不過如果如果跟我方法再加藥水 應該用少好多 就可以去高轉地區秒怪!
等我下转先啦,现在我正在存钱买经验卡
等待一个人的人
原帖由 zukiroy 於 2009-1-19 11:57 PM 發表
他什么都没有,有的是钱(那些钱在你的身上)
做騎士先苦後甜
我雖然窮,但很快樂
原帖由 zukiroy 於 2009-1-19 23:57 發表
HELLO ...

佢3保用藥水自然多好多!

原帖由 zukiroy 於 2009-1-19 11:57 PM 發表
but can earn more money after this lo
等待一个人的人