返回列表 回復 發帖
原帖由 rrliew 於 2008-11-20 12:51 PM 發表
是你的错. 你无教它
要教嘅咩.....自己會識架嘛.....係佢自己細胆之嘛...

回應 DOBI 第 16 篇文章

是吗 咬咬错囖
原帖由 DOBI 於 2008-11-20 12:34 PM 發表

仲有好多大牛D傻瓜仔相呀   
dobi﹐你狗狗傻瓜樣都幾可愛﹖
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2008-11-20 01:15 PM 發表

dobi﹐你狗狗傻瓜樣都幾可愛﹖
完全唔同樣架......好似另一隻咁呀
原帖由 DOBI 於 2008-11-20 01:25 PM 發表

完全唔同樣架......好似另一隻咁呀   
傻的來幾可愛改天拍多點來看下。 你的仔 OR 女 ﹖
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2008-11-20 01:34 PM 發表

傻的來幾可愛改天拍多點來看下。 你的仔 OR 女 ﹖
我POST唔到佢張靚仔相比你睇.......太大....你去我個POST到睇
睇.....仲有好多得意狗狗架
寵物生活點滴..金樓貼#301-#400會有4個金樓貼TVBOXNOW$50請看000#116
地址 http://os.tvbnow.com/viewthread.php?tid=505025&fromuid=706790

原帖由 DOBI 於 2008-11-20 02:03 PM 發表

我POST唔到佢張靚仔相比你睇.......太大....你去我個POST到睇
睇.....仲有好多得意狗狗架
寵物生活點滴..金樓貼#301-#400會有4個金樓貼TVBOXNOW$50請看000#116
地址 http://os.tvbnow.com/viewth ...
RR email to me again kitty change it, faster.

dobi crying already kitty hug u back.
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2008-11-20 02:07 PM 發表

RR email to me again kitty change it, faster.

dobi crying already kitty hug u back.
咁快..... 佢攞我老公仔大牛去溝女呀
原帖由 DOBI 於 2008-11-20 02:13 PM 發表

咁快..... 佢攞我老公仔大牛去溝女呀  
傻佬不會呀~工人幫下他手
幸福ღ国度