返回列表 回復 發帖

最人性化的爱犬。

寂寞的日子里,也就是这条狗是我唯一的伙伴了!感动。

你家里人讲问你几时回家???点看呀?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
幸福ღ国度
很感動啊!不錯的狗狗!喜歡!
原帖由 kitty@08 於 2009-1-5 12:49 PM 發表
寂寞的日子里,也就是这条狗是我唯一的伙伴了!感动。

你家里人讲问你几时回家???点看呀?
我大牛都會咁架....感覺好SWEET SWEET架
原帖由 DOBI 於 2009-1-5 12:54 PM 發表

我大牛都會咁架....感覺好SWEET SWEET架   
我都想要
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2009-1-5 12:56 PM 發表

我都想要
佢仲會抱住你個頭喺咁晒..... WONGJJ就試得多嘞....
原帖由 DOBI 於 2009-1-5 01:17 PM 發表

佢仲會抱住你個頭喺咁晒..... WONGJJ就試得多嘞....
好羡慕你们哦。。你的狗狗好有人性化。

DOBI 我找照片找到很辛苦。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
幸福ღ国度
守边疆的战士很多时候就靠狗狗来打发时间的吧。。。感情真好
冲名的狗也看书
原帖由 kitty@08 於 2009-1-5 01:28 PM 發表

好羡慕你们哦545487。。你的狗狗好有人性化。

DOBI 我找照片找到很辛苦。。
セ唔係得閒見到先做吖咩..... 辛苦就唔好做啦
最緊要玩得開心 儍呱
原帖由 DOBI 於 2009-1-5 02:06 PM 發表

セ唔係得閒見到先做吖咩..... 辛苦就唔好做啦
最緊要玩得開心 儍呱   
我有目的得。。也是你那个目的。。我想你也知道???
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2009-1-5 02:19 PM 發表

我有目的得。。也是你那个目的。。我想你也知道???
吓..... 你有目的...... :ono: 我都有..
:ono: :ono: TELL ME   WHY............:ono:
連我都唔知有目的.....我又冇目標又冇目的架.........
原帖由 DOBI 於 2009-1-5 02:36 PM 發表

吓..... 你有目的......  我都有..
TELL ME   WHY............
連我都唔知有目的.....我又冇目標又冇目的架.........  ...
DOBI,那么多 ICON 搞到我要 delete

是不是呀????!
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2009-1-5 02:47 PM 發表

DOBI,那么多 ICON 搞到我要 delete

是不是呀????!
我都唔明你講セ嘅
原帖由 DOBI 於 2009-1-5 02:51 PM 發表

我都唔明你講セ嘅   
A。。不好在讲这个话题啦!等下 RR 骂人架。。
幸福ღ国度
thanks you