返回列表 回復 發帖
好憎尼幾日既天氣,濕度好高,訓覺好唔舒服,人又悶
Iamtall 發表於 2009-5-26 10:18 AM
hi tall tall
最近天氣潮又濕 做愛方可解憂鬱
我舐左包包, 同啜奶, 有益健康 我係公司返工囉..哈哈 問
小飛機 發表於 2009-5-26 10:24 AM
俊朗不凡姣鬆 包又舐左,奶奶又啜完,仲要問鍾
一時一時喇,有時連 丫烏 (yahoo)到入唔到
gonkong 發表於 2009-5-26 02:02 PM
3G 個電腦仲未攪呀
可能係我自私啦, 唔想放棄而家嘅生活 ( 自由自在 )
又或者係我唔想負起呢個咁沈重嘅責任啩 ^^
況且而家都四十幾, 幾時得嚟湊大個細路 =.=
主任 發表於 2009-5-26 05:44 PM
evening 主任 講真我就覺得,
我自己既生活都唔係過得好好,
邊有信心令下一代過得好呢 唔好害佢
出動miss 約束下你
四十幾,你仲有三十年時間,到時都老啦~~
係就快快脆脆,你都唔想絕子絕孫掛~~
日日調遺"精" 兵四出征服 ,無休止地送精 :-)
Iamtall 發表於 2009-5-26 06:29 PM
施主,黎既時候大家都係赤條條,咩都無帶黎,
走既時候,你有咩可以帶走呢?
柴狗哥話齋,人生有幾多個十年呢,開開心心咁過咪得囉
來既時候帶住支炮,走既時候都係帶支炮,萬般帶不走,唯有炮隨身
點解你活得唔開心 ?
Iamtall 發表於 2009-5-26 06:58 PM
我頭先表達得唔好,應該係,我既生活唔係過得咁如意,但係我唔會因為唔如意而唔開心波,我都算係樂天知命架,
但係如果俾唔到最好既俾下一代,咁我令願唔生啦,錢當然係一個主要既問題啦,依個唔單只係物質上,供書教學呀,
頭暈身慶呀,衣食住行呀,有邊樣唔係錢呢。
我都同意你講,路係要佢自己行出黎,不過為人父母既,係小朋友自立成人之前,都要為佢將來作好準備架係咪,
就算你既小朋友係塊美玉,都要開發佢架,所以如果自問做唔到既,就唔好生出黎害佢啦。
ps(大家吹下水,討論下0者 )
係呀,我認同你, 魅力+10
我幾個朋友之中有人屋企窮,但都生3個
果d 係四,五十年代既人啦,當時既家庭大部份都窮~~ 如果佢地當時顧慮得太多,也未必有今時今日既溫馨家庭,
當然唔係係家家都係咁~都要睇好唔好彩~~
反而 ...
Iamtall 發表於 2009-5-26 08:11 PM
都話叫我仲仲囉
我訓覺啦,天日再吹過啦,88 tall tall
Good evening Miss主任姣鬆and all
Good afternoon class and 主任
Fian. 發表於 2009-5-28 04:51 PM
miss 我返黎啦
Good afternoon Miss  and all 做咩依二日咁靜
Hello 仲仲
睇怕都就嚟執笠喇
主任 發表於 2009-5-30 05:10 PM
唔係掛 尋晚去左邊蒲呀主任
仲仲今朝你開檔
尋晚你又去咗邊度浦呀
Fian. 發表於 2009-5-31 10:56 AM
尋晚係屋企訓死左
人哋想入嚟元朗呀, 又掛住瞓
後尾去咗 Miss 屋企睇波囉
仲識咗 Tall Tall 喇 664926
主任 發表於 2009-5-31 12:47 PM
尋晚睇睇下電視就訓左啦,可能真係太累啦
尋晚輸咗車仔個細
贏番雲達
馬體會
同巴塞個細
尋晚贏 $14020
Fian. 發表於 2009-5-31 11:17 AM
弓起Miss又贏錢啦
本來想入嚟食香蕉架, 但又唔識路, 你又唔覆機
喺死台 search 香蕉吖 ( 元朗 ) 唔該 665018
主任 發表於 2009-5-31 04:14 PM
搵香蕉幫你食蕉 下次再約