返回列表 回復 發帖

中國湖北武當山風景相片

,  描述: 開心分享
中國湖北武當山風景相片,希望你地鍾意啦﹗我真係有去過嫁,可以問我武當山風景既意見﹗TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( j& Z  W, [; y+ U1 x6 d' ^& Z" B
# S; x8 N; M" K( G* h) I

0 s5 i9 i6 O' L$ T2 T2 V
# P$ ^3 D0 ^' i4 u6 x: k0 R公仔箱論壇2 H  g, o$ I) E( ?% w& Q
如果大家有任何意見、請回覆。多謝﹗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。
: W7 D7 o9 }! }9 Whenrysuncpu 發表於 2009-6-28 06:47 PM
3 s8 U- q+ K1 m; T/ l
% E) Q6 G8 M' xtvb now,tvbnow,bttvb我都係前幾年前同朋友去嫁﹗不過真係幾好玩嫁,坐的士都好平嫁。

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去. r% Y; a) U. w$ t* U, }
k23bb 發表於 2009-6-28 06:33 PM
0 S5 g! e  A- P9 B
tvb now,tvbnow,bttvb$ R# |: p1 z" ]; C6 X1 H" X" v
個度d生活指數好低嫁,晚上八時街燈都無,想出街都唔得嫁。

評分次數

• dxb

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  @" ^& ]5 k; n
dxb 發表於 2009-6-28 10:48 PM
. Z' J" m0 s0 `8 a3 C; UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& Y( {- L2 I) t% i" ^. L
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!3 D2 g, b) {0 x
online82 發表於 2009-6-29 03:41 AM
9 A; S/ g) Y9 {9 m
0 A, b& ]- e1 U6 X  o/ D5 }8 ~1 a6 r3 l原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# H. }2 w- Q7 B0 ]7 Y
wep1543 發表於 2009-6-30 07:30 AM
, v2 {9 z* `! r& ~3 d* l. hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 t7 f5 i8 e4 H8 M* ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢個你要問我啦﹗因為我有去過,安全係ok既,起碼無迭落黎呀嗎﹖

評分次數

• dxb

0 N4 Z9 A2 }0 d0 b& j
tvboxnow.com0 a! T5 d) b& ~( f5 V
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. R) ]+ y& J: ?, U& Z7 i
雲頂聽講話幾靚o架喎,有幾會都想去玩下
3 h9 R( u# }& y+ u2 stvboxnow.comdxb 發表於 2009-7-5 02:01 AM
; X6 j  ^3 B" }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) h" G, _$ p# O" I
我有雲項既相片呀,下次同妳地分享呀﹗

評分次數

• dxb