返回列表 回復 發帖

我要減肥呀...

評分次數

• dxb

天阿~好肥的動物們啊....
飼主是怎麼養的?怎麼能把狗狗.貓貓養成這樣啊?@口@
倒數第二張照片裡的動物是老鼠嗎?
老鼠能肥成這樣應該能算是奇觀了...>口<"

評分次數

• dxb

天阿~好肥的動物們啊....
飼主是怎麼養的?怎麼能把狗狗.貓貓養成這樣啊?@口@
倒數第二張照片裡的動物是老鼠嗎?
老鼠能肥成這樣應該能算是奇觀了...>口 ...
太陽熊 發表於 2009-7-2 12:38 AM
但係我又覺得佢似一隻肥兔仔啊~
辛苦佢囉~~~d主人係咪有少少問題呢?

評分次數

• dxb

辛苦佢囉~~~d主人係咪有少少問題呢?
k23bb 發表於 2009-7-2 01:35 AM
係啊~個主人都唔知比咩佢地食搞成咁, 主人應該要多注意寵物嘅健康~
係啊~個主人都唔知比咩佢地食搞成咁, 主人應該要多注意寵物嘅健康~
dxb 發表於 2009-7-2 01:45 AM
我都好奇咁諗係比咩佢地食搞成咁~~~都唔知點形容佢地嘅身材啊

評分次數

• dxb

唔知d狗同猫可以跑得几快.........

評分次數

• dxb

我都好奇咁諗係比咩佢地食搞成咁~~~都唔知點形容佢地嘅身材啊
k23bb 發表於 2009-7-2 01:57 AM
見到佢哋我就諗起不倒翁喇~
唔知d狗同猫可以跑得几快.........
wep1543 發表於 2009-7-2 03:05 AM
我覺得佢行都辛苦呀,佢咁肥我諗未必跑得郁啊~
唉!它们吃到那么胖,怎样去看门抓贼和抓老鼠啊?
主人们真是的,给它们吃到那么胖,这不是疼爱它们反而是害了它们啊!

評分次數

• dxb

Crazy people .. stop feeding their animals

評分次數

• dxb

主人们真是的,给它们吃到那么胖,这不是疼爱它们反而是害了它们啊!
djfaihai 發表於 2009-7-4 01:55 AM
認同呀...肥到咁,繼續落去好可憐呀

評分次數

• dxb

djfaihai 發表於 2009-7-4 01:55 AM
都可以看到門ロ嘅,佢咁肥瞓係門ロ頂住度門,我諗個賊都入唔到黎喇
簽名被屏蔽
么也来嘅?