返回列表 回復 發帖
阿爺你有伴啦~
仲唔快手~
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 echobe 於 2006-8-1 11:50 PM 發表

你想點呀!!!!!!!!
幫阿爺揾伴呀~
你知嫁~
我的心只可容納你~:kiss:
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 dororo 於 2006-8-1 11:51 PM 發表

原來佢係男:L
咁慘啦~
阿爺夢想幻滅~;P
原帖由 dororo 於 2006-8-1 11:51 PM 發表

:@:@:@
外父出手啦~
要振夫綱啦~
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-1 11:52 PM 發表

好凍呀~~~ ;P
呢d叫情趣~
外父唔識啦~;P
原帖由 echobe 於 2006-8-1 11:53 PM 發表
goodnight gradba ba mum honey and BB
goodnight honey:kiss:
原帖由 dororo 於 2006-8-1 11:53 PM 發表

我比d溫暖你:$
外父好懂入位喎~:lol
外父不愧為外父~
原帖由 ed_teck 於 2006-8-1 11:56 PM 發表
搞定...
阿爺賺多d~
上位啦阿爺~
原帖由 ed_teck 於 2006-8-1 11:57 PM 發表
尼个阿婆(HIDE)吾是几掂wow...
y
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-1 11:58 PM 發表

呀爺賺多d分紅呀~~~
記住分卑我地呀:handshake
原帖由 ed_teck 於 2006-8-1 11:58 PM 發表

上位??
你咁唔醒目~
即係~
追人呀~
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-2 12:00 AM 發表

係~ 要比 好多 時間佢地~
唔吹得架~~:lol
咁要睇開D~
原帖由 ed_teck 於 2006-8-2 12:00 AM 發表
你地看,阿婆又走佬啦
你慢人地三拍係人都走~