返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
, B+ ]: e0 g! ^2 g1 ^* v公仔箱論壇kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 S4 k6 ]/ E1 q5 L: R) k1 E6 m2 b! P9 x
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇/ Y0 o( Q9 ], F
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
  I) s* Q! L) Z$ K/ ~tvboxnow.com我睇過廣告好似話係叫htc sense?公仔箱論壇: O8 U3 \1 k* K- A& P( d+ p
不過htc邊部好?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. p8 W0 q) d& ~: A
係呀% I: r! m; t3 k  b: X/ l
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
. O3 m( ]/ i0 @9 t5 J. RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
' }3 M; d% d( _2 E$ P. z+ F0 q個個都話one@@
- U2 b" K4 k, j5 Y5 q% u* [* Z) G我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
, F# \6 @# h2 v$ e
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
6 U( }1 v. m. x' j1 v  M, q- X$ Etvboxnow.comkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
% R- J) }' \; e5 u6 j4 H9 N  N4 Y
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
% \8 m, r1 S9 f& y8 h; X
我有d fd都咁講, lag應該係因為free ram唔夠啦, 聽佢地講得返7xx mb, 太食ram喇公仔箱論壇9 h9 f# n# _! i* i
鬆餅人 發表於 2013-6-11 07:40 AM
tvboxnow.com) j4 B6 p. ?% E/ }# x
傾電話都過熱?!小心燒左喎@@