返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb, p; e, o/ _6 S5 w, i6 _- n

; n8 l1 Q; U0 s: U8 i  r0 O/ w公仔箱論壇, e4 `4 S/ `% [) u
:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...5 H  x6 N+ }6 i& p$ _
因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
tvboxnow.com0 |' `; r/ a3 w
o...& p5 N" [, N  ^9 ]
我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表
8 h( n8 h( w2 Z7 Jtvb now,tvbnow,bttvb全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女...
% k7 g; _) s& v, s* j4 ~: atvboxnow.com我的女神....
( o, S3 r: K3 {* C8 d1 _; \" G6 T8 p
兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表
* J( h8 \3 t; \8 H# ^( CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
公仔箱論壇3 j. j" k1 S* _

, u/ q6 J; |% l2 U2 @0 F$ g/ l6 s  }其實我有戴過CON
' v* `1 d% `8 v5 F3 h# U7 A公仔箱論壇不過我覺得唔多舒服..
: }9 I  ~9 u. s6 U- P7 u" btvboxnow.com後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表
/ e. u& R0 k/ C3 H0 m9 ]6 xtvboxnow.com 你都系e+靓d
公仔箱論壇9 c( X, l* m1 o) w- N! \
多謝  =]* }  j* I( ]; @. S2 O% X
不過好似真係冇咩分別呀可 =_=tvboxnow.com. N, E+ B8 |& ]* A2 |8 P- b
PS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb% b8 r- s) ~7 W* M
tvboxnow.com3 \5 D1 G* I' n6 z7 a
o...tvb now,tvbnow,bttvb7 u. x) E$ L9 B4 h# w% K) }+ b
我唔多捨得
% M0 _$ g% J8 D公仔箱論壇/ u4 @% w* j- C
我都唔舍得剪吖.... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( W) V3 P5 m( I! l) t, p- V
都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表
8 w" _9 R. R: z7 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 G) [+ F1 S3 k# f: btvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb7 J! Y2 K# {5 U( C6 m1 P
我都唔舍得剪吖....
0 ^: o* ]1 z: I0 f$ Y, i7 Stvboxnow.com都唔知道要唔要去剪好....
6 k! D' B4 [. I: G3 F:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚
4 F  q6 G7 a# }/ T/ D& m短左仲好睇喎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 r! o0 |- x0 B# n
哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美
9 R; \" i: j* Xtvb now,tvbnow,bttvb短发也有短发的美
: F, m, U5 V5 N! i3 ]公仔箱論壇最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表
, h% e4 t; j8 Z9 n! j: u& ltvboxnow.com=3=都一樣咁靚
) \1 T, x, W* x. uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。短左仲好睇喎公仔箱論壇, B. \# C2 C5 a% g, `2 X
哈哈支持靚女啦
0 ]2 \4 U6 l/ R$ U& q公仔箱論壇
1 `+ r/ i( K  @2 {- ltvb now,tvbnow,bttvb多謝 =]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ~0 U6 n8 _; a- d
我一陣要去迎奧運...-.-
9 h, }" W/ ~3 K3 n/ l% qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好驚影到我個殘樣..好似咁--> 3 u! d' v7 r/ \- y, p/ d, u
但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表
5 |1 a& A- [/ f4 d0 p7 n妳是澳門人?
3 f9 U2 C2 ]& G4 ?1 Y8 F係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎