返回列表 回復 發帖
隨意兄晚上好. 原來隨意兄同隔離意大利婆咁熟既, 唔通你地......
pknoface 發表於 2016-7-21 10:33 AM
有路
Grace晚上好. 啲細路一啲都唔覺得新鮮, 仲話以後都唔想返添,因為鄉下太多蚊和烏蠅, 佢地都怕怕. 好在我地住起城鎮, 比農村好. 但都成日嘈住返紐約. ...
pknoface 發表於 2016-7-21 10:30 AM
i posted the exact same thing that your kids complain about this and that while you were on vacation.
各位早午晚好.
pknoface 發表於 2016-7-21 10:35 AM
掌門好
you know gap is considered as low end brand in north america?
Pedestrian_A 發表於 2016-7-21 01:55 PM
GAP在香港都卖得唔便架
條骨都無佐lu
各位早午晚好。
掌門有無唔知醒啊
條骨都無佐lu
Grace晚上好. 啲細路一啲都唔覺得新鮮, 仲話以後都唔想返添,因為鄉下太多蚊和烏蠅, 佢地都怕怕. 好在我地住起城鎮, 比農村好. 但都成日嘈住返紐約. ...
pknoface 發表於 2016-7-21 10:30 AM

Ken 掌門 早晨!!!

真係唔怪得佢地,係人都唔鐘意生活環境差,不過至少俾佢地知道,佢地比好好多人幸福囉!!!

多謝Grace提醒! 到時一定去支持!
pknoface 發表於 2016-7-21 10:31 AM

多謝 支持!!!

隨意兄晚上好. 原來隨意兄同隔離意大利婆咁熟既, 唔通你地......
pknoface 發表於 2016-7-21 10:33 AM
唔好想錯、我毋親在生時和她好多农作物交流的…
多做運動身體好
有路
Pedestrian_A 發表於 2016-7-21 01:56 PM
露人甲和黑鬼婆有路…
多做運動身體好
掌門 午安
多做運動身體好
GAP在香港都卖得唔便架
lhy92725 發表於 2016-7-21 06:00 PM
Coach 在中國卖得唔便在美國垃圾
Ken 掌門 早晨!!!真係唔怪得佢地,係人都唔鐘意生活環境差,不過至少俾佢地知道,佢地比好好多人幸福囉!!!
...
gracechanstuart 發表於 2016-7-21 11:38 PM
pk ken should tell his kids he survived in that dark hole in the first 30 years
唔好想錯、我毋親在生時和她好多农作物交流的…
隨意1678 發表於 2016-7-22 01:44 AM
給你毋親面子, 不是給你面子
露人甲和黑鬼婆有路…
隨意1678 發表於 2016-7-22 01:46 AM
隨意想和黑鬼婆有路…但黑鬼婆覺得他的xx太小