返回列表 回復 發帖
今日應該吾使烈日當空甘出去啦
條骨都無佐lu
各位各位大家大家 早上中午下午晚上深夜好!!!
c兄、財大、言16爺、grace姐 大家好
老細伙計都無,得返D蛋散
條骨都無佐lu
C兄,財大,言爺,Grace姐各位早午晚好!
貿發局上下早午晚好。
歡迎Grace妹妹加入星馬新聞區大家庭,老細呢度又多個好幫手,言總又可以繼續蛇王喇tvb now,tvbnow,bttvb/ m3 ]; c8 R6 y* W* z
mr2907 發表於 2015-6-6 05:29 AM
早晨呀...財大!又總?都話唔敢當咯 公仔箱論壇1 c" G& R+ K" K" ^' y0 ]% _
我冇蛇王架,跟C兄去潛吓水咁之嘛
局部區域潛水中...
恭喜Grace姐加盟星馬新聞暨貿發局主管會計部、宣傳部、康樂部一職。終於榮升踢走16少坐正做主管咯!
# E" x6 d7 S! x5 Y公仔箱論壇pknoface 發表於 2015-6-6 05:50 AM
ken bro個朵...果然名不虛傳
局部區域潛水中...
言公子居然扣人工哦公仔箱論壇+ W8 w1 v% E0 X- R* v) d3 k1 g! O/ u6 B
lhy92725 發表於 2015-6-6 10:51 PM
貓姐妳有意見咩?
局部區域潛水中...
7 _" k6 R! n/ l! B' V" E
" j& ^/ ]. H2 P# Z/ _tvb now,tvbnow,bttvb多謝grace妹咁體恤啲員工. 原來言少咁刻薄架? 我都唔知添.
/ k* p, z5 z# b* Y. gtvboxnow.compknoface 發表於 2015-6-7 09:15 AM
ken bro同貓姐喺度唱雙簧添
局部區域潛水中...
大家好呀,早好晚好個個好!tvb now,tvbnow,bttvb3 @0 b; b8 l8 ]$ k6 Z; o5 W
都係冇乜好嘢架喇,費事睇嚕
局部區域潛水中...
丿
局部區域潛水中...
C兄、財大、言16少、各位大家 晚上好!!!
貓姐妳有意見咩?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  k6 h8 d9 ?& S# u  v
金石良 發表於 2015-6-10 09:28 PM
你夠膽扣我人工?
條骨都無佐lu
丿) r! t. U3 p$ x) }6 D" g
金石良 發表於 2015-6-10 09:31 PM
做咩丿得甘快
條骨都無佐lu