返回列表 回復 發帖
hoho, I'm just care about my friend G ma, is like i saw summei is poor, I sent her $ right the way without asking la !!
boy12 發表於 2010-2-2 05:52 PM
can you send me some, I am your friend right,

or I am not
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
hello jacky.....
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
我又黎啦
真爱难求 發表於 2010-2-2 10:05 PM

U boy or girl
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U

JackyNelson 發表於 2010-2-3 10:33 PM
jacky...why eyes blink blink ar???
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
JACKY都有闪下喔
條骨都無佐lu

JackyNelson 發表於 2010-2-3 10:33 PM
你见唔到我果個頭像系男定女咩?
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
我又黎啦
我雖然窮,但很快樂
見到你啦靚女
見到你啦靚女
真爱难求 發表於 2010-2-3 23:00
真愛見到邊個靚女
我雖然窮,但很快樂
真愛見到邊個靚女
joesyip1968 發表於 2010-2-3 11:44 PM
見到你咯。。。。
見到你咯。。。。
真爱难求 發表於 2010-2-3 23:56
我只是個醜女孩
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我雖然窮,但很快樂
我只是個醜女孩
joesyip1968 發表於 2010-2-4 12:04 AM
呢個世界上冇醜女只有懶女孩。。。。。。
hello 爱爱, cat cat and candy !!
~ boyboy 俱乐部 ~
呢個世界上冇醜女只有懶女孩。。。。。。
真爱难求 發表於 2010-2-4 00:06
haha, the makeup is important !  

JackyNelson 發表於 2010-2-3 22:33
hoho, u can't see the pic ma ??