返回列表 回復 發帖
, L* u2 N! Q+ a3 _7 }% Y4 J
你教我唔得嗎! 是否討厭我呀! tvb now,tvbnow,bttvb, b% X; h" y7 F1 H
free2penny 發表於 2015-7-28 11:23 AM
吾係、我打字慢…
吾係、我打字慢…tvb now,tvbnow,bttvb+ G( @0 q5 A' S
hungyu 發表於 2015-7-28 11:25 AM
1 I5 ~: N) d2 Etvboxnow.com打字慢唔緊要, 有心回就得啦!
我要走啦! 有緣見啦!
penny都走佐?好忙工作啊?我下午都可能要出街無得蛇王呀
條骨都無佐lu
C兄,財大,言兄下午好。
3 R  u* O. Q3 ]# @0 t7 x& F, s. E公仔箱論壇Grace晚上好。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
C兄、財大:
# N, w5 X/ \$ D# S' j8 M恭祝兩位生日快樂!!事事如意!!身體健康!!事業順遂!!永遠快樂!!公仔箱論壇8 y! D% X# ~' @! e

+ |- F/ q6 m/ f8 F. p7 w公仔箱論壇抄grace姐嘅加多句“心想事成”啦
C兄、財大:& p1 O  U' e: I; g
恭祝兩位生日快樂!!事事如意!!身體健康!!事業順遂!!永遠快樂!!; P1 Q  Q0 N; U+ L9 l2 U

. T. M/ d4 H% c) V* Y$ C/ @! z抄grace姐嘅加多句“心想事成”啦
* H4 x. r5 [- Ktvbkk123 發表於 2015-7-28 12:38 PM
tvb now,tvbnow,bttvb6 a$ ]1 k7 T/ @$ Q4 K) g4 T
點解你去個生日 Party 帖度抄過嚟呢邊祝兩位壽星呢?? 唔係應該喺個賀壽帖度祝壽嘅咩???!!
5 }4 l. _; l! Q( h" Q
點解你去個生日 Party 帖度抄過嚟呢邊祝兩位壽星呢?? 唔係應該喺個賀壽帖度祝壽嘅咩???!! ...tvb now,tvbnow,bttvb, }' R9 M( q  D3 ]8 ]/ c
gracechanstuart 發表於 2015-7-28 01:18 PM
有分别咩
有分别咩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. e6 G2 E9 t  L4 j% _
tvbkk123 發表於 2015-7-28 01:27 PM
: A+ S) E2 [. b6 B( C% ttvboxnow.com
! P2 f/ ]& q7 C6 A/ N2 O梗有!! 喺嗰個帖有利是!! 呢個帖冇果喔!!!因為嗰個先係賀壽帖嘛!
好玩嗎!tvb now,tvbnow,bttvb$ l3 p4 r1 f: j9 K; K# e
hungyu 發表於 2015-7-28 11:24 AM
好玩啊
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* Z7 f& ?9 O' N" ?
我識啦! 我沒有你咁靚女咁聰明呀! 而且你就好啦! 有人追你!tvb now,tvbnow,bttvb( d) v( @- X3 e
free2penny 發表於 2015-7-28 11:25 AM
公仔箱論壇4 m0 g7 B6 Y0 C! ^3 X/ C+ Y6 I
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 U- s$ h' H% h9 Y& O* O4 K
邊個啊? 佢都變左心啦
   Hello Grace 姐,見到你啦 ,真係辛苦你啦
各位大家好,今日好攰,打個招呼去交交
我都好想訓,不過要出街做野了
條骨都無佐lu

通緝令

此人於2015-7-28 10:01 AM GMT+8

踩中#99458, 事後雖然已經PM本人,

內容卻是選擇5號卡片或14號卡片,

選擇模稜兩可實在可惡,

故特此發出通緝令, 望其儘早PM,

回頭是岸, 阿彌陀佛!!