返回列表 回復 發帖
羊叔叔好早晨,今日吾去郊遊啦?tvb now,tvbnow,bttvb# j. p; j$ I+ M, B1 M" \
lhy92725 發表於 2015-9-26 09:33 AM
+ z3 A) V9 r( s% e. ttvboxnow.com唔通羊叔叔 日日 去郊遊??!!!
不過我都系偶爾食,總覺得介藍系有少少澀味
條骨都無佐lu
grace, c兄, 財大, 言少AV1巧 ) k1 H8 [. l0 j1 P# @' p4 b, M
yxx01 發表於 2015-9-26 09:29 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 X, f! E/ I) D) U1 c7 v
羊叔叔巧!
羊叔叔好早晨,今日吾去郊遊啦?& A; u7 M; [$ X6 k
lhy92725 發表於 2015-9-26 09:33 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. w8 c- ~: ?1 @; ^8 a: \
貓貓 早晨!
羊叔叔好早晨,今日吾去郊遊啦?tvb now,tvbnow,bttvb$ a8 T) H& P; E6 z
. `, l" e- U4 t) I5 |4 ^7 f5 g" k8 {就係啦! 咁好天!
不過我都系偶爾食,總覺得介藍系有少少澀味
  V9 w1 o1 y& T5 ]  L4 Y& Blhy92725 發表於 2015-9-26 09:37 AM
# }+ N- `- N; f! R3 a/ j# h) K我就係鐘意佢既澀味!!!
各位!! 我要去準備晚飯啦!!晏 D 返嚟!! 大家繼續加油啦!!!
各位!! 我要去準備晚飯啦!!晏 D 返嚟!! 大家繼續加油啦!!!; i* k& b. J) U' t. E) l( C1 K% e
gracechanstuart 發表於 2015-9-26 09:45 AM
! a- [* ^, w; x/ ?# V公仔箱論壇今日唔知道會唔會少左人呢!
. @* J0 I, C# S8 q, k( e我就係鐘意佢既澀味!!!
8 v1 ^) P" ~7 p# s" ^) Ntvb now,tvbnow,bttvbgracechanstuart 發表於 2015-9-26 09:43 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( x9 a6 ~3 s& R& D9 f$ G$ |
我就唔鍾意啦!
grace, c兄, 財大, 言少早午晚好.
' {' I( F/ Q& c* @. O5 n& F公仔箱論壇pknoface 發表於 2015-9-26 09:25 AM
tvboxnow.com! x* Q! a" e4 s4 T2 z
掌門 你好!
& d. r; L2 Q4 m: K公仔箱論壇我就係鐘意佢既澀味!!!
# D: ^$ g) ^( k/ K( Kgracechanstuart 發表於 2015-9-26 09:43 AM
好似枸杞葉甘
條骨都無佐lu
各位!! 我要去準備晚飯啦!!晏 D 返嚟!! 大家繼續加油啦!!!tvb now,tvbnow,bttvb3 Y4 m! E! F# g8 X( G
gracechanstuart 發表於 2015-9-26 09:45 AM
7 i, N2 G, A8 G3 p' }: Q公仔箱論壇我會加油啦!
好似枸杞葉甘公仔箱論壇8 [4 z) L7 I3 _5 N. {/ H
lhy92725 發表於 2015-9-26 09:47 AM
5 j2 V3 X4 N3 T公仔箱論壇貓貓你食過呀!
( b4 d, U7 O3 q公仔箱論壇今日唔知道會唔會少左人呢!
; J+ v. J, s& C) C' fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。free2penny 發表於 2015-9-26 09:46 AM
週末肯定唔多,我都要出去買D野食
條骨都無佐lu
% R5 u# `" S# [5 Y9 v" _tvb now,tvbnow,bttvb同芥藍 同 科 既 蔬菜,味道都相似,不過芥藍 多葉 D,球芽甘藍比較脆同實D! 係一種源自古羅馬既植物,適溫生長 於較冷地區,所以普遍係在歐洲及北美種植!!
. m0 w1 U: E# z( ytvboxnow.com ...
' [3 }% H( `: v; L4 r. l, KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。gracechanstuart 發表於 2015-9-26 09:00 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ t& G7 [4 ]: f- g" z5 K
多謝你資訊....點買呀!