返回列表 回復 發帖
, e4 k9 y6 w  F5 Z2 b# Atvb now,tvbnow,bttvb都算早喔!!!2 `8 ?9 H! i% K& v0 K
gracechanstuart 發表於 2015-10-22 10:06 PM
tvb now,tvbnow,bttvb, F( H8 y+ i2 u+ X
吾早啦,如果系我自己我會坐7點嘅火車
0 i* V2 Q* h$ i& Z. s  G; ttvb now,tvbnow,bttvb不過同事帶埋佢個女女落去見親戚,就佢晏D
條骨都無佐lu
Grace姐姐早啊,今次可見到妳了!
告老還鄉!
貓姐姐晚上好啊!
告老還鄉!
C兄,財大,言爺,Grace姐,各位早晚好!
$ m% d$ P, f  i* J0 Ntvboxnow.com巧開來 發表於 2015-10-22 10:07 PM
公仔箱論壇! p' B8 T! I( i/ M! H) v3 b& q
開來大哥 晚上好!!!
公仔箱論壇. O$ c) m) P2 W, K0 C/ ~
見招拆招就係好高招!!!
( F- }1 [4 g; s7 G# ~* Rgracechanstuart 發表於 2015-10-22 10:08 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% y. @# r% e5 z' R7 \
拆到就高,拆吾到就好頭痕
條骨都無佐lu
公仔箱論壇$ i( }. s( ~/ \1 t6 P0 A  c- K
就系害佐普羅大眾而已,果班大佬有特供的
* A& \+ T' I1 ?tvboxnow.comlhy92725 發表於 2015-10-22 10:08 PM
! k+ l8 K4 A% M3 R0 N; [: o1 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唉!! 真係冇天收!!!
開來兄今晚夜哦,以為你今晚不來了
條骨都無佐lu
公仔箱論壇$ }+ g8 A( P$ W" a- ?7 g5 M+ F
開來大哥 晚上好!!!
" U0 a# t9 D6 {; |6 G* Qgracechanstuart 發表於 2015-10-22 10:11 PM
Grace姐妳好啊,看來妳先生應該上班了吧?
告老還鄉!
對啊,給其他國家看來,也太過著重於打壓異己、像還停留在批鬥年代似的,強勢領導人如真的這樣做,就有點不智了!
/ W) S; O# S, x2 E! G! [! ltvboxnow.com巧開來 發表於 2015-10-22 10:08 PM
3 P# _7 z1 [, d3 i" t1 c# gtvboxnow.com為弱勢者感到難過!!!
tvboxnow.com! P0 S8 d9 Y$ j! {- f- ^
唉!! 真係冇天收!!!
3 g  x: y2 O" ^( I. D$ F8 bgracechanstuart 發表於 2015-10-22 10:12 PM
/ C7 f$ @5 s6 d" ]; `8 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。希望有日收到,不過我相信我同你應該都無命睇到
條骨都無佐lu
Grace姐妳好啊,看來妳先生應該上班了吧?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- M( x# z) c8 [% c$ V+ N, t  v
巧開來 發表於 2015-10-22 10:14 PM
公仔箱論壇! g) a9 Q/ n; B3 ^9 K- f1 W
還在吃早餐!! 約10-15 分鐘後就出門!!!
! y7 O' Y* r6 t, I+ V; b5 v, B. w公仔箱論壇lhy92725 發表於 2015-10-22 10:14 PM
是啊貓姐姐,剛做完些少文件,我上來看看就要下線了!
告老還鄉!
* P& B6 E- e5 S0 s8 ]# i* d4 Mtvboxnow.com為弱勢者感到難過!!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 S4 u, ?; a3 H0 v# M1 m
gracechanstuart 發表於 2015-10-22 10:14 PM
! i8 T' q9 ~/ r2 @; Xtvb now,tvbnow,bttvb其實大部分人要求都好卑微的,就是起碼的民生保證,可惜都比吾到人信心
條骨都無佐lu
7 I7 u. S7 B, Q; b, M6 vtvboxnow.comlhy92725 發表於 2015-10-22 10:14 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  E3 L" B$ R, B! i7 Q  y/ l
真係要感謝開來大哥百忙抽空喔!!!
  @  b0 p9 f3 }1 F% v/ aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。還在吃早餐!! 約10-15 分鐘後就出門!!!公仔箱論壇' x6 x2 |) v( ~0 c
gracechanstuart 發表於 2015-10-22 10:16 PM
  A6 N. B7 U5 t% l$ K( etvboxnow.com你不是陪他食早餐啊,居然在吹水哦
條骨都無佐lu