返回列表 回復 發帖

啍.........我嬲你......唔啋你.......啍

我係嬲你呀...... 唔啋你呀.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• rrliew

哼...以後不要跟我說話了....

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 DOBI 於 2009-1-5 12:05 PM 發表 我係嬲你呀...... 唔啋你呀..... 545421
DOBI。。哈哈哈。。谁人呀~他都几无辜家?

DOBI 给个你看。。RR 看下啦~呵!

幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2009-1-5 12:38 PM 發表
DOBI。。哈哈哈。545440。谁人呀~他都几无辜家?

DOBI 给个你看。。RR 看下啦~呵!

細細聲話你知吖.....得閒要嬲吓架.....玩吓佢架
張相有下文架........請待續........
原帖由 DOBI 於 2009-1-5 12:58 PM 發表

細細聲話你知吖.....得閒要嬲吓架.....玩吓佢架
張相有下文架........請待續........
我会等。在 continued ar?
他回来看到一定好开心因为我们真的很有他心呀!!。

不用小小声,他自己话好喜欢。
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2009-1-5 01:16 PM 發表

我会等。在 continued ar?
他回来看到一定好开心因为我们真的很有他心呀!!。

不用小小声,他自己话好喜欢。
咁我哋得閒夾埋一齊玩死佢
原帖由 DOBI 於 2009-1-5 02:08 PM 發表

咁我哋得閒夾埋一齊玩死佢   
好呀!给他开心点没烦恼啦~ 咁我哋得閒夾埋一齊玩死佢
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2009-1-5 02:13 PM 發表

好呀!给他开心点没烦恼啦~ 咁我哋得閒夾埋一齊玩死佢
HEE  HEE....佢死得啦
原帖由 DOBI 於 2009-1-5 02:40 PM 發表

HEE  HEE....佢死得啦   
我怕他喜欢----------> 到时要玩都难呀!!!:onion02:
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2009-1-5 03:21 PM 發表

我怕他喜欢---------->545621 到时要玩都难呀!!!
連佢都唔啋我就慘嘞.....傷心死
原帖由 DOBI 於 2009-1-5 12:05 PM 發表
我係嬲你呀...... 唔啋你呀.....
見唔到張相
born to die
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 06:05 PM 發表
見唔到張相
有啦~玉米。。你等久一点。
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2009-1-5 07:49 PM 發表

有啦~玉米。。你等久一点。
睇到啦。。。好白痴
born to die
Thanks for sharing............
是在讲我吗