返回列表 回復 發帖
思琦媽做嘉欣阿(細)媽有根據架。
3 Q! ^' ^! C: f3 P; ]/ h, l因為思琦係2001年冠軍港姐,嘉欣係2004年國陳際華裔小姐,前者輩份高吖嘛 , ,哈哈.tvb now,tvbnow,bttvb# w( S9 V  ~$ Y" D
2932322tvboxnow.com7 E+ |6 p2 Q: C4 V( s% G2 h4 S

% U* B3 ^$ E& q3 @( n2 E, `
6 p* ~  d7 v) M2 [' ?; Sleekwoklam 發表於 2014-9-6 02:20 PM
tvb now,tvbnow,bttvb* d7 S9 m* }; ~  N  a& Z% m& M
, Y9 g; @4 @# d
不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
0 B$ k! _2 o4 x7 H. ]
' G* q* y: g' ]- B9 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地
; b8 E: x# h: T4 e5 I公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
( @/ v/ }2 K2 l4 N( MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。男人到30歲後會開始脫髮... tvboxnow.com$ Y+ D0 J; S, z( ?7 H) n* O
還是不明白為什麼女性髮型!
9 p- B& P" h" G3 Xtvb now,tvbnow,bttvb男人到30歲後會開始脫髮... 公仔箱論壇. l* e# \* o0 K9 F! _1 V
還是不明白為什麼女性髮型!
9 ~  }6 K0 K, r9 mPedestrian_A 發表於 2014-9-7 04:44 AM
公仔箱論壇% I+ r4 r. h7 o- D+ @: ~8 Y
係咪啱啱清朝亡咗冇幾耐,佢有啲懷念想留辮.

& X2 j" z+ B9 m, ~$ Z! m+ etvb now,tvbnow,bttvb
1 f# \0 j) F: G4 `) |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. Q0 Q" u  S4 C. v) R3 _
佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地
' |- r+ K* R, c公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
tvb now,tvbnow,bttvb7 S$ Q: ?+ H  \& |+ e" G' M+ B* F

! w1 s# q5 m! n) I! D' `6 e+ pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嘉年呢個髮型係咪仲正啲呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
. e9 P+ I& A- p0 q
阿...細契...會唔會像"唐心風暴"之爭呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& H: Y: _9 Z$ }# `8 a
timmaxsing 發表於 2014-9-6 02:35 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 z, f/ q: r% N! t
我諗唔會啩,又爭家產呀?
9 ^' p) m: v8 C9 ]' b) Z
/ a7 o- ~" E( t
睇見呢班演員陣容,我連睇嘅衝動都無
9 H& X6 a; p! Q. }, ^lhy92725 發表於 2014-9-6 06:04 PM
tvb now,tvbnow,bttvb& {* V. t% o7 i! Q1 G! n  H
貓姐要求好高咁噃。tvb now,tvbnow,bttvb& U3 c  x' U2 t0 V1 ?% z1 C
咁妳想有邊啲心愛演員參演會正啲呢?係咪祥仔、陳豪佢哋.....呢?
1 g0 w' \, I2 _0 `6 \5 }tvb now,tvbnow,bttvb講起阿Mo好似好耐冇見佢...........
tvboxnow.com% m# ?: B" }4 B- V% S

, p% V$ Y/ Z( u  e. T  q# F$ vtvboxnow.com不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...公仔箱論壇& q( H7 y5 Q! d, V) k
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:35 AM
  ?1 F) R5 T8 _公仔箱論壇% I& d2 C7 d/ r$ c+ \" d
可能阿老爺杜蔘貪佢有內在美呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
/ p( G! }2 D* ]tvboxnow.com我諗唔會啩,又爭家產呀?
# n0 ~% |) H. U; M, J! x. [tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-7 03:39 PM
( G' F& J1 t! k) M3 h
不一定係爭家產,我覺得該劇可能係爭"名譽"之戰
對此劇本不寄以期望.
看過預告後, 我寧願TVB重播"天梯"
雖然感覺上劇情與一般無線劇集相約,但一眾甘草演員確實期待
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
演員號召力問題
- q- d, |& j0 g" _. X1 {. Etvboxnow.com鍾嘉欣+黃浩然+陳展鵬+楊思琦=太弱
Looks Interesting. Will see how Eps 1 turns out then I would know if I will continue to watch..
不太喜歡鍾嘉欣的演出,對此劇其實期望不大,主要真是看老戲骨鬥戲為主。如果說以此劇捧鍾嘉欣上視后之位,我想未必可以成功。始終佘詩曼在《使徒行者》的表現更有發揮,相比之下,對《大藥坊》我不敢樂觀。