返回列表 回復 發帖
仲未聽第六第七集呀.. 不過唔係咁like有人死...
: `1 C5 u/ H  OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-17 01:34 AM
( r0 i- R8 P' v6 b; JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 哈哈...我啱啱聽咗一半、睇咗一半啦,睇呢兩集時香港打大風呀。
/ Q  U1 y2 y2 N) D; HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) M1 I; A- X0 M" p1 C- t2 p) otvboxnow.com無架啦,無架啦,大哥繼祖死咗後短時間內冇重要角色瓜啦啩?
# P+ R2 P4 U1 z% D; b. T3 Dtvboxnow.comtvboxnow.com* \, S3 K2 y0 B  u+ V
唉吔,杜蔘啱啱先喺死囚室「吔」咗人哋隻斬頭雞咋喎,咁即係......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 o. N. C) F7 k% K  J- Y4 }# v
公仔箱論壇. W# {+ Q% t4 B( F7 _/ |1 `$ u& J
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
潘志文都好似好耐無做香港劇集TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. a, A1 F2 |* k9 }0 j
kkchau 發表於 2014-9-17 02:49 AM
8 X# D9 ^. B. g& Q係呀,好耐冇見「潘翁」啦。
4 {% m  ~6 J7 o) c: X8 F7 {* gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) C% b  i, a( B9 T/ L% O《大地恩情之古都驚雷》飾容亨
! z4 o, _7 Y2 M& i/ [( {9 ctvboxnow.com
很不错的一部电视剧
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。 ...) @  K1 F) R0 o7 o" I. G; i
rosabobo 發表於 2014-9-18 05:07 AM
tvb now,tvbnow,bttvb' m9 k! Q; F! O" v9 `3 K
, }) L' ~" ]$ L6 V
同意,所以我咪話佢係演杜佳期嘅不二之選囉。
很不错的一部电视剧
0 U+ R3 y0 J# ?/ ?- N: Y, |公仔箱論壇清晨一边 發表於 2014-9-17 08:20 PM
tvboxnow.com4 y* h) D) T0 g2 e
慢熱啦,應該係越來越多人睇架啦。
. U/ f: }1 P5 ?! \1 u公仔箱論壇1-5集平均收視23點,最高28點。
看了几集, 还可以。最好越做越好。给我们看多一点好戏。
嘉欣BB做戲真係唔錯
( o( I9 t" Z. i. Ntvboxnow.com演技真係好好
熟女嘉欣
嘉欣BB做戲真係唔錯
  W+ N6 P/ w& l- h4 ^- @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。演技真係好好公仔箱論壇& L* @/ C/ u' }/ }+ w
yimmh2014 發表於 2014-9-19 07:49 AM
! A' ~0 K1 J! e5 {. x& R
" C) z* K) K& P8 d1 R" F0 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我暫時比嘉欣78分,但隨劇情發展應該仲有得加。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-19 03:30 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, d) C. W+ s1 N( o1 i) S
tvb now,tvbnow,bttvb0 t& i( j1 c6 X
熟女嘉欣, z3 w8 I% g. Q
joeb66 發表於 2014-9-19 11:33 AM
- c/ f, r: V5 k( @8 D( k哈哈......咁快就「熟咗」。, P1 s/ `( Y# W* s6 \
不過,正如我前日講,30頭真係女演員嘅最黃金時期嘅開端,希望BB好好掌握佢嘅黃金十年啦。
  a$ ?" Q8 C/ f9 z, K公仔箱論壇
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?
: G8 ~7 r1 `* M: H; T# b8 ^& oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: e% X; P/ V$ J# ^
順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明有幾奸.. 佢地有乜理由心底裡仲會覺得佢個女許君約對佢地咁忠誠呢?? 更何況莊繼宗同表妹相處時應該知道個表妹係幾有機心先至得架嘛... 人性根本無可能會分得咁清楚... 爸爸奸.. 係人都唔會太接受佢啲仔女係忠嘅.. 除非佢啲仔女表現真正為人係正直喇! 但許君約表現得唔係喎! 就好似香港警察入職前都要check埋家庭背景喇!
  M3 p8 p6 p( s9 v2 @& O
* K8 ~. M3 ?0 Y
* W% x: Z2 b. Y9 F* ?" Itvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 Q% P* \/ t' `: W7 W# @2 [
順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 .../ d( u$ }' H, k: f6 `
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
tvb now,tvbnow,bttvb2 @# J4 n* ]' p. Q9 l) l1 G
唔! 好詳細嘅人格分析啊。
; K* @$ g1 Q7 M# y& Z7 b公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% r9 ~& q7 @1 t: I6 E7 _& ~
其實,劇裡面類似細佬你舉嘅唔合理人物個性及表現我都覺得有幾個,不過而家整理緊,希望可以夾埋你嘅example,下週可以喺主帖正式討論。
7 k" \% T" U( c5 I7 t$ e7 Y其他網友都可以提供見解架。
! Z$ H3 n9 @- s1 u; V* O! atvb now,tvbnow,bttvb
* }3 E' N: d$ R8 {公仔箱論壇順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...tvboxnow.com( z: Q8 U+ w; b7 z7 Y
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
& [$ L  S6 w+ D, ]& V" P" Ttvb now,tvbnow,bttvb咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。
1 B- c5 {' ?4 H# mtvboxnow.com的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。/ x! v! ]2 G1 ~% i: t7 X

* u# z; ]. _* Q" d% J( v$ Ftvb now,tvbnow,bttvb
好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!