返回列表 回復 發帖
See the 1st episode, no so interesting...
晚晚都追,唔错~~~
8 O2 X$ z/ d  ]# B+ t2 K2934800
  W6 k; G. d3 V8 a+ ?+ [# x公仔箱論壇丁一元机會大啩啲。
, w' l% l! q% U4 itvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-10 11:24 AM
" z& d1 U; ]7 r. e8 e; Z0 }$ W1 }) C
乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
; O% ^  K2 u" }% M* K) Ftvb now,tvbnow,bttvb
' ?( i- N4 m5 D( ]. P公仔箱論壇乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生tvb now,tvbnow,bttvb3 X0 d1 U  @$ ]) M" C; B, Y
大文細佬 發表於 2014-9-11 01:31 AM
! Z+ ^$ M/ m5 D) m* _tvb now,tvbnow,bttvb陳生個主角好似重要啲啲....
8 P# Z3 R* G$ d6 U& a1 [+ H tvboxnow.com) }+ B2 M. c3 m, [5 a( C
我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。公仔箱論壇- n0 v! h( j! ]& {, J+ X
Er......Er.....
, e! |3 r- s; J9 ~- itvb now,tvbnow,bttvb可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?
1 i! q$ o% J7 F: g1 v! _
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hahahahhahahaha

評分次數

• timmaxsing

3 a  d7 W3 T; a; B2 Q; C6 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。陳生個主角好似重要啲啲....  s1 L" Z+ J+ ]
tvb now,tvbnow,bttvb: o7 |7 p! L0 ]2 V& O, E2 M
我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。tvb now,tvbnow,bttvb( v4 N7 J$ H( {0 }) ?! _
Er......Er.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% a+ y0 w  _3 U9 ~
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; N! C9 ]; t" R/ w+ e) o  ?# d! n
2935583 ...
9 u5 E! |: C( Uleekwoklam 發表於 2014-9-11 04:08 PM
) S( m" d" V: W- k* Atvb now,tvbnow,bttvb, F+ g6 Y7 u5 g4 p; q/ K/ \; k
各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
( q. M) O0 b# G( T% z6 r公仔箱論壇講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太舊... hea住睇會好啲
11/09/2014 一晚煉製1500粒「999正氣丹」,真係有效率嘅啫
$ C! i6 h6 t$ Z- K一晚之內製成過千粒「九九正氣丹」,仲有埋靚靚專屬包裝盒又盛。公仔箱論壇% M  [4 V$ B6 _' }5 b
嘩........我諗而家我哋保X丸藥廠都未必有咁嘅運作效率啦,製中式丹丸過程好多工序好煩嗰喎....
4 ^% p% W" Y* E- Y" w) b* ktvboxnow.com佛山市市民,小心有A貨呀,重有,啲丸係咪其實撈埋啲乜鬼地溝油造架?
tvboxnow.com. I3 O* f) c( p! b0 O
吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
排骨的髮型實在是....( a7 X" b4 F4 F& \% n6 n7 L: K  A
黃浩然的造型令人想到佟本善, 好像都差不多
  ]- {, z6 m# Y+ I' W1 s, x
0 [( Q9 R- i+ K& a9 `: U' A+ J不過竟然有叔叔(潘志文)~猜不到他會返TXB
  i5 d' j. G" a; a- \0 g. X6 M  A
吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
8 T8 o  r) }5 S7 n! e, J: stimmaxsing 發表於 2014-9-12 02:24 AM
. O' t  }# N! B7 g999正氣丹,食完唔包保唔駛call 999白車架..........hehe
+ G  A% L6 B; a: O9 g+ i& Mtvboxnow.com; ^* O, I: I! b5 [: e
各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..% m0 Z! h7 y6 j% S0 v3 A
講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太 ...tvb now,tvbnow,bttvb; B4 @9 D) y! v+ i5 q
大文細佬 發表於 2014-9-12 02:00 AM
# x8 b- [0 ]% t; _$ _" |8 E公仔箱論壇我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........  a+ t, {8 {; L9 f9 M& S6 D9 U
唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
  [+ _# S/ Z' g我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........
: m+ V5 r+ }& B) P2 n" e9 k! ytvb now,tvbnow,bttvb唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
# r: _" t: @* l0 |tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-12 01:31 PM
6 }8 v5 x  D9 N: x- L! g; T

}/ I+ ?8 E, Y# @, f; l咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
& [0 a! J" }3 b( w6 r! s

7 d% j; r7 E2 G+ e- ]" tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
" A' ~$ r8 s  W; m$ s$ _大文細佬 發表於 2014-9-13 01:09 AM
公仔箱論壇  h8 N. {1 C. {; {- s
細佬,我諗唔只你同我,好多人而家睇劇都係「以耳代目」就算。
. G# ?* Q* M; O) v我都想喺劇集吹水版搞個最高收聽率劇集選舉,但想同 J 神 版主溝通吓先。
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶公仔箱論壇5 @' {+ N) ~5 Z4 [* N
hajime112 發表於 2014-9-13 10:08 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ^8 m2 I$ ~6 i
其實呢,本劇都唔算唔好睇,不過話題性無隔離《使徒行者》咁高就係事實囉。
sorry, Lynda Chung is very sweet, very BB, but seriously, she is just a doll, she really can't act.